Майли Сайърс: Аз съм бисексуална в хетеро връзка

След изгорялата й до основи къща в Малибу и изненадващия й брак с дългогодишния й партньор Лиам Хемсуърт по Коледа, Майли Сайърс даде интервю за Vanity Fair и разказа най-личната си история.

На въпроса "Защо направи нещо толкова старомодно, като да се омъжиш?", Майли отговори:

"Бракът може да е нещо старомодно, но причината хората да се женят не е. Според мен, това дори е новото модерно - налагаме нови правила и особено за някого като мен - куиър човек (такъв, който не е изцяло мъжествен или женствен в израза на пола си), да бъда в хетеросексуален брак, е просто страхотно. Да бъда куиър е част от моята личност и аз се гордея с това. В какво вярвам ли? Хората се влюбват в хора, не в пол или външен вид. За мен е важна духовността и душата на един човек. И това няма нищо общо с пола му", признава певицата.

Темата за сексуалността и половата идентичност, Майли приема много лично. Въпреки че на сватбата си, тя облече рокля и изглеждаше изключително женствена, певицата твърди, че го е направила не за да се впише в някакви стандарти, а защото така е почувствала, че е редно.

Колкото до самата сватба, състояла се 10 години след началото на връзката им, Майли твърди, че именно заради изгорялата й къща в Малибу, двамата с Лиъм са се сближили и са преценили, че е точният момент да заздравят връзката си чрез брака.

26-годишната изпълнителка сподели още, че както във връзката си с Лиъм, така и в тези с колеги и продуценти, тя усеща, че има повече мъжка, от колкото женска енергия. Именно това й дава сила да се бори и да работи още по-усилено по бъдещите й проекти и албуми.

Коментари

Задължително поле