Малкият Стораро се заигра с Емилия

Нова музикална звезда от семейството на Фики - Емрах

Деветокласникът свири на китара от 4 години

И най-младият представител на семейство Стораро – Емрах, стартира своята музикална кариера. 15-годишният талант атакува попфолк сцената с парчето „По такива си падам”, което е дует със звездата на „Пайнер” Емилия. Проектът получи близо 300 000 преглеждания в ютюб само за първите 24 часа от излизането си.

Емо, както го наричат неговите близки и приятели, „изпревари” по-големия си брат Фики и направи своите първи крачки в бранша цели 3 години по-рано от него (Фики започна професионално да се занимава с музика на 18 години). Малкият син на Тони Стораро учи в 66-то СОУ „Филип Станиславов” и е в IX клас. Свири на китара от 4 години и се е снимал като китарист в клипа на баща си „Искам да ме чувстваш”. От 2 години ходи на уроци по пеене при изпълнителя Георги Симеонов JJ. Мечтата му е да стъпи на голяма сцена и да изнася самостоятелни концерти.

Първата му певческа изява в телевизионен ефир е за предаването „Тази неделя” по Би Ти Ви. Баща му свири на пиано, а той – едва 7-годишен, изпълнява Shutka i topana. За последно демонстрира музикален талант преди няколко седмици в предаване на Мартин Карбовски, посветено на талантливите деца на легендите на попфолка.

Идеята за създаването на „По такива си падам” дошла от самата Емилия, която поканила Емрах да участва в парчето като нейна дуетна половинка. След като той се съгласил, двамата заснели и видеото към песента, което представлява символична „борба” между влюбени. Музиката и аранжиментът са на Diamond Beat Production, а текстът е на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

 

Тони Стораро пред „Труд”:

Няма да пришпорваме нещата, на първо място е училището

Емо много искаше да тръгне по този път, музикантския, и ето че тази седмица постави началото с дуета с Емилия. Няма да пришпорваме нещата, сега на първо място е училището. Но му желая късмет, дано да достигне успехите на батко си Фики и да стане професионалист. Това заяви пред „Труд” Тони Стораро относно професионалния прощъпалник на младия Емо в попфолк жанра.

Неговият брат Фики също го подкрепи за началото на кариерата. „Музикалният дебют на брат ми Емрах Стораро. Успех, братле!”, написа във фейсбук изпълнителят на „С друг ме бъркаш”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица