Диви свине унищожиха скривалище за кокаин в Италия, изяли част от дрогата Полицията разбрала, подслушвайки оплакващите се трафиканти

Общината в Сливен обучи 60 озеленители и 15 офис-секретари

Изготвят Национална карта на социалните услуги Според капацитетите, които се посочват в нея и по съответните целеви групи, ще зависи и какво финансиране ще получи всяка община

Зам.-министър Нанков: Ще има оставки за водната криза в Перник

Продадоха за 3,7 млн. евро сградата на посолството на Югославия в Бон

Тото от „Скандау“: Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Земеделец връща 10 000 евро след укрити 6 животни

„Труд“ уличи Радан Кънев в лъжа за магистрала „Струма“

Почина знаков лидер на СДС – Бургас Венцислав Чамурджиев издъхнал в дома си в село Маринка

От ревност мъж плати 2 500 евро да взривят къщата на бившата му жена Полицията е задържала поръчителя и извършителя

Български орден беще продаден за 20 000 евро в Германия

Иззеха над 200 стоки, имитиращи известни марки от магазини в Пазарджик

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. от незаконни заменки

Отстраниха временно шефовете на трите болници до приключване на проверката за починалото дете

Съдят син, бил и тормозил родителите си

Марк Рюте: Напълно подкрепяме присъединяването на България към Шенген "Всички критерии са изпълнени, има още мъничко да се направи"

Обсъдихме българското очакване и цел за присъединяване към Шенген. Подкрепяме България напълно да се присъедини към Шенген. Това каза премиерът на Холандия Марк Рюте след среща с премиера Бойко Борисов. „Искаме да похвалим усилията по отношение на прилагането на необходимите политики и промени, за да се реализира това. Но работата още не е свършена“, посочи той.

„Поздравявам Бойко Борисов за изключителното лидерство, че води България към повече просперитет. България е една от най-бързо растящите икономики в ЕС и това е нещо, което успявате да поддържате“, посочи Марк Рюте и допълни, че България е ключов играч в региона. „Изключително важна е ролята на България по отношение на бъдещето на Европа“, заяви холандският премиер.

„Доволен съм, че България ще обърне внимание на въпроса и активно действа по отношение на позиция за миграционната политика на ЕС“, изтъкна той. „Всички трябва да постигнем добър баланс по отношение на солидарността, всеки да играе ролята си по отношение на търсещите убежище. Трябва да обърнем внимание на корена на проблемите, както е казвал много пъти Бойко Борисов“, каза още Марк Рюте.

Всички критерии са изпълнени за еврозоната, поздравявам правителството за постигнатия напредък и успехи в това отношение, каза още холандският премиер. „ Както каза Жан-Клод Юнкер- има още мъничко какво да се направи, убеден съм, че съвсем скоро България ще постигне и това“, заяви той.

„Искам да подчертая и големите постижения на България по отношение на външния дълг и икономическия растеж, и по отношение на останалите важни критерии, които са задължителни за пълноправно членство в еврозоната. В това отношение България съвсем ясно върви в правилната посока“, посочи Марк Рюте. „По отношение на единния вътрешен пазар очаквам да си сътрудничим успешно с България. Изключително добри приятели сме, дългогодишни премиери сме“, коментира холандският премиер. „Мога да кажа, че харесвам този мъж и той харесва мен“, каза още той.

Холандия е най-големият инвеститор в България и то за над 7,1 млрд. евро. Това са над 14 млрд. лева инвестиции, каза премиерът Борисов след срещата. „Това означава, че имаме пълното доверие на холандските инвеститори и холандския бизнес в България“, заяви той. „Нашето приятелство изисква да имаме още повече доверие и повече инвестиции да дойдат в България“, коментира премиерът.

„Доста поговорихме за Западните Балкани, за свързаността и инфраструктурата“, посочи Бойко Борисов и допълни, че днес ЕК е дала по-ясен знак на Балканите. „Холандия е от най-мощните икономики в света, защото са много предпазливи, внимателни. Всяко евро се наблюдава къде отива и затова са такава успешна държава“, обясни премиерът. „Ние показваме същата дисциплина в много сфери“, изтъкна той. „Надявам се за еврозоната и Шенген. Безспорно външната граница вече не е проблем, всички знаят, че я пазим изключително добре“, каза още Бойко Борисов.

Холандия напълно подкрепя България да се присъдени към Шенген. В това ме увери холандският премиер Mark Rutte на срещата…

Публикувахте от Бойко Борисов в 6 февруари 2018 г.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (11)

 1. Лъже холандския пинокио. Тъпите холандски говеда са отделили 5 минути да прочетат в интернет нещо за България и са му казали какво да каже.
  От тази бананова монархия може да се научим само как да сме хлъзгави и лъжем безочливо.

  1. Комплексиран , умрял от глад непрокопсаник като тебе освен да мрази и отрича нищо друго не умее !!!!

   1. за комплексиран – не съм аз да давам оценка, за непрокопсаник – зависи от дефиницията – не съм нито гейтс, нито боково магаре…
    но да съм гладен – може само да ми ядеш уя…
    всичко което пиша е истина.

 2. Тоя е от третата раса. Нито мъж нито жена. Хем иска да влезем, хем не ще, пък има претенции? Какво може да очаква човек от безподобни същества?

 3. Джендърчето Боко Ви лаже,
  па отгоре и маже…

  т.е….
  Негърчето Боко ви лаже
  па и с палмово масло маже

 4. Джендъри станете,
  па в Шенген влеэнете…

  т.е.Мисията невъэможна
  Congratulatioms, Mr.Borisov

 5. „харесвам този мъж и той харесва мене …“
  Ми да се вземат щом се обичат.
  Няма да пречим на влюбените я …
  Да си родят едно джендърче и да си го гушкат …
  Как да го направят да попитат другия „приятел“ на Бойко – Ердоганчо ….

 6. Бойко умее да се харесва, като ги четка, прегръща и прави щедри обещания. Е сега Рюте му излиза със същия номер – четка ни и ни обещава, но….когато сценаристите зад Бойко престанат с имитациите и реално реформират правосъдната ни система.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.