Мат Деймън коментира романтиката между Бен и Джей Ло

Дженифър Лопес Бен Афлек подсилват слуховете, че отново са заедно.

Алекс Родригес бил шокиран от  случващото се

От няколко дни в мрежата се обсъждат слухове за събирането на 51-годишната Дженифър Лопес и 48-годишния Бен Афлек. Знаменитостите, които са бяха двойка в миналото, прекарват много време заедно, откакто Джей Ло и Алекс Родригес се разделиха.

Онзи ден Лопес и Афлек дори летяха заедно на почивка. Продължи само няколко дни, но увереността на феновете, че говорим за подновяване на романтични връзки, а не само за приятелство, става все по-силна. Сега ситуацията е коментирана от един от най-близките приятели на Афлек, 50-годишният Мат Деймън. 

Актьорът участва в предаването, водещите на което нямаше как да не попитат за неговото мнение.

"На света няма достатъчно алкохол, за да ме накараш да кажа нещо по въпроса", пошегува се Деймън.

Мат се оказа истински лоялен приятел и не изясни подробностите, като каза, че току-що е научил за всичко от самите водещи (самият Мат вече е в Австралия, така че наистина не може да чуе задкулисните разговори в Холивуд).

Телевизионните водещи обаче не се предадоха и въпреки това настояха Деймън да сподели отношението си към случващото се.

"Това е вълнуваща история! Обичам и двамата. Надявам се, че е истина. Би било невероятно", каза Мат.

За първи път в компанията на бившия си любовник, Дженифър беше забелязана в края на април. И наскоро тя и Бен прекараха два дни в Монтана.

"Всичко се случи доста бързо, но Дженифър е щастлива. Тя се радва на времето си с Бен", споделиха вътрешни хора пред "People" по-рано. Те също така казаха на репортери, че всъщност Дженифър и Бен започнали да общуват отново през февруари тази година. От думите на анонимни източници вече е известна реакцията на Алекс Родригес на случващото се. Според тях той е шокиран, тъй като се е надявал, че той и Джей Ло все пак могат да започнат всичко отначало.

Афлек и Лопес бяха сгодени през 2002 г., но вече през 2003 г. отмениха годежа буквално в навечерието на планираната сватба и през януари 2004 г. обявиха раздялата си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица