Румен Радев удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Иво Прокопиев участва в „зелени“ проекти за 11.7 млн. лв. Броил врабчета, снимал орли, лобирал за промяна на екозакони

Бургаска учителка се нуждае спешно от кръв

Свлачище застрашава пешеходци и коли край Дебелец

ВСС прие оставката на Красимир Влахов

СГС даде ход на делото срещу Йоан Матев

Отиде си Георги Марков

Как един посланик застава зад истината Меглена Плугчиева оборва неверни публикации за България в “Нойе Цюрхер цайтунг”

Турски военни самолети са извършили 42 нарушения на гръцкото въздушно пространство

850 000 лева идват в Сливен за подкрепа на деца с увреждания и семействата им

Над 20 % от варненските ученици отиват в западни ВУЗ-ове Англия, Холандия и Дания са най-предпочитани дестинации

Оперираха Делио Роси

Варненци пак искат паметен знак на Пламен Горанов

Ръководителят на Районната прокуратура в Пазарджик Георги Кацаров е подал оставка

Елена Йончева ще съди Цветан Цветанов за клевета

Машинистът на втория локомотив: В шок съм, влакът не се движеше бързо

В шок съм. Не мога да го преживея. Това каза Владимир Петров – машинистът на втория локомотив на композиция от цистерни, част от която дерайлира и се взриви на гара Хитрино, съобщава БТВ.

Петров каза, че влакът не се е движел с висока скорост и допусна, че може да е имало препятствие на пътя, но посочи, че няма как да бъде сигурен, тъй като не е имал видимост.

„Знаем ли какви са предпоставките? Препятствие по пътя… не съм в предната машина, че да давам отговор какво е имало“, каза той. Петров обясни, че като втори машинист следи всички сигнали, но няма пряка видимост на пътя.

На въпрос дали са се движели с висока скорост, той отговори: „Няма такова нещо, движехме се нормално“.

Петров добави, че за да избухне цистерна с газ „не е нужна искра или огън, а се получава под налягане“.

И тримата машинисти на злополучната композиция са от Русе. Срещу тях няма повдигнати обвинения и не им е наложена мярка за неотклонение.

Разследването на трагедията продължава, водят се разпити, но информацията е оскъдна и ограничена.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. ”но информацията е оскъдна и ограничена.” И някой да се съмнява, че инфото е ”ооограничено”. Умните хора си го знаеха, още като чуха за жестоката катастрофа:( Некой да знае, дали случайно в България не се заравят радиоактивни отпадъци..Мнооого е доходно, мноого плащат, а и повечето страни се отказват да ги взимат (не било добре за населението им:)…Нашите т.нар. ”бизнесмени” да си го сложат в дневния ред..Иначе ше изпуснат милиооони:) Мъни, мъни яееее

    1. Виж какво,но съм на доста домашни,за израза де,но гласувах за обединени,защото местният бог се правеше,като че ли ни дава милост на президентските избори,но мислиш ли сериозно че ще явят обединени на парламентарни избори,да Каракачов е в политиката като японец в бизнеса /внимава за както те го наричат “гири”,сиреч да не засегнеш партньора/ ,Сидеров пали на четвърт,но е доста начетен,а и повечето от проблемите ми се струва,че възникнаха заради неговите хора,без този в Луфтханза,Симеонов е проблемът според мен за т.н. обединени,успешен бизнесмен определено,но политиката не е само бизнес,някак си не възприемам речника му спрямо премиера,въпреки,че де факто и аз гласувах,защото не възприемам на живо реализиция на “1984” на Оруел,само хвалби сиреч,без да е запознат колкото и да пътува,а и като пътува,кой го посреща,посреща го усмихнатия актив.

  2. По форумите се появи инфо, че главния виновник бил некой си собственик Станко Станков се казвал и е бил член на българските масончета. Появи се, още инфо и за други паразитиращи българоподобни българе, които били заграбили най-успешните сфери на правене на повечко парета в България и те били повечето масссончики:))) То така е и по света. В канада масончиките също са в най-добрите/печеливши предприятия:))) Мъни, мъни, яяяя. Проблема им е, че ще си ууумрат незадоволени, защото не мож награби всичките парета на света:))) Съчувстваме им.. Чакаме присъда и големи глоби за станко станков – кашмера на селото..

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.