Разкриха две лаборатории за производство на синтетични наркотици в домашни условия (СНИМКИ)

Мъж и жена са пострадали при катастрофа на автомагистрала „Тракия“ край Пловдив

КАТ извършва засилени проверки на тирове и автобуси

Задържаните за убийството в Костенец са мъж на 18 и жена на 24 години

Трима подпалвачи хвърлени в ареста

Условна присъда и глоба от 600 лева за собственик на питбул, нахапал създателка на хор в Търново Драмата се разигра на 1 март тази година в старата столица

Сирийската армия придвижва части към границата с Турция

Двама британци са били пребити в центъра на София

Вижте отблизо дома на Никол Шерцингер (ВИДЕО)

Моторист загина при катастрофа в центъра на Варна

Собственик на питбул го насъска срещу баща и син Преди това нападнал с нож младия мъж

Пожарникари и спасители извадиха мъж, паднал във водопад в Беласица

Жертвите на тайфуна „Хагибис“ станаха 35

Мегз проговори за измамата с джипа (ВИДЕО)

МВР с денонощни телефони за сигнали относно изборни нарушения

МВР

МВР продължава да изпълнява своите задължения във връзка с подготовката и произвеждането на изборите. Сформиран е оперативен щаб, който работи под ръководството на зам.-главния секретар, съобщават от вътрешното министерство. Аналогични щабове изготвен план за дейността на структурите работят и в СДВР и ОДМВР в страната. Предприети са необходимите действия за обезпечаване на сигурността, опазване на обществения ред и охрана на избирателните секции и изборни помещения.

Денонощно работят откритите в МВР линии за подаване на сигнали, свързани с нарушения на изборния процес: тел. 02/982 2232, факс 02/982 56 46, имейл: izbor@mvr.bg.

За осигуряване на пожарната безопасност на обектите, свързани с подготовката и произвеждането на изборите, към 20 март са извършени проверки в общо 5526 обекта. В 683 от тях са констатирани нарушения на правилата и нормите за пожарна безопасност, връчени са 676 писмени разпореждания. Издадени са четири акта за установяване на административни нарушения и седем уведомителни писма.

В Дирекция „Български документи за самоличност“ е създадена организация за ускорено издаване на лични карти с изтичащ срок на валидност и издаване на съответните удостоверения за изгубени/повредени лични карти или документи за самоличност с изтекъл срок на валидност към деня на изборите.

От 27 февруари в Дирекция „Български документи за самоличност“ и в звената БДС в СДВР и ОДМВР са приети 32 813 заявления и са издадени 36 954 лични карти.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.