Георги Вълев от „Килърите“: Властта и бизнесът убиха Петър Христов

Дете е със счупен крак в болница, след като е блъснато на пешеходна пътека във Варна

Премиерът Бойко Борисов обсъди темата за единния цифров пазар с министър-председателя на Люксембург Ксавие Бетел

Удължиха извънредното положение в Турция с още три месеца

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в петък, 19 януари 2018

Отвод на съдията по делото Мартин Петров – „УниКредит Булбанк” Бивша служителка на трезора обявена за национално издирване

Цветан Цветанов проведе серия от работни срещи в Лондон

Германия задмина САЩ като световен лидер Рекордно ниско доверие към Съединените щати, изпреварва ги и Китай

Екатерина Захариева: Договорът за добросъседство с Македония няма да остане само на хартия

Турция търси руска подкрепа за щурм в Сирия САЩ отричат за новата “сирийска армия”

500 милиона лева търсят общините за туризъм Най-скъпият проект в картата на ресорното министерство е на община Челопеч за Моторспорт парк на стойност 120 млн. евро

Влак блъсна изоставена каруца в Казанлък, спряно е жп движението между София и Бургас 

Румен Порожанов: България притежава значителен потенциал за производство на качествена продукция

Божидар Данев, председател на АОБР, пред “Труд”: Зелените блокират инвестиции и работни места Когато икономиката не се развива, няма работа и увеличение на доходите

Кремъл: Новият закон за суверенитета на Киев се равнява на подготовка за война

МВР с денонощни телефони за сигнали относно изборни нарушения

МВР продължава да изпълнява своите задължения във връзка с подготовката и произвеждането на изборите. Сформиран е оперативен щаб, който работи под ръководството на зам.-главния секретар, съобщават от вътрешното министерство. Аналогични щабове изготвен план за дейността на структурите работят и в СДВР и ОДМВР в страната. Предприети са необходимите действия за обезпечаване на сигурността, опазване на обществения ред и охрана на избирателните секции и изборни помещения.

Денонощно работят откритите в МВР линии за подаване на сигнали, свързани с нарушения на изборния процес: тел. 02/982 2232, факс 02/982 56 46, имейл: izbor@mvr.bg.

За осигуряване на пожарната безопасност на обектите, свързани с подготовката и произвеждането на изборите, към 20 март са извършени проверки в общо 5526 обекта. В 683 от тях са констатирани нарушения на правилата и нормите за пожарна безопасност, връчени са 676 писмени разпореждания. Издадени са четири акта за установяване на административни нарушения и седем уведомителни писма.

В Дирекция „Български документи за самоличност“ е създадена организация за ускорено издаване на лични карти с изтичащ срок на валидност и издаване на съответните удостоверения за изгубени/повредени лични карти или документи за самоличност с изтекъл срок на валидност към деня на изборите.

От 27 февруари в Дирекция „Български документи за самоличност“ и в звената БДС в СДВР и ОДМВР са приети 32 813 заявления и са издадени 36 954 лични карти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.