Мегз: Майка ми ме научи да готвя едва на 28

Дизайнерката и риалити звезда Миглена Каканашева-Мегз, която тази седмица участва в кулинарната надпревара "Черешката на тортата", призна в Instagram пост, че майка й я е научила да готви едва миналата година.

Причината за този закъснял урок обаче не е в липсата на желание от страна на майката Магдалена, а в липсата на време от страна на Мегз.

"Още на 13 се изнесох от нас и не можа да ме научиш да готвя. После на 19 заминах за Англия и пак не можа. На 21 ме грабна телевизията, а и вече бях “прекалено заета виждаш ли” да изкарвам пари и изграждам MEGZ. И пак не можа, мамо. Чак на 28 - 29 започнах да осъзнавам колко важно е да може да събереш семейството си на трапезата и започнах да се опитвам да стана като теб. Обичам те с цялото си сърце, мамо. Ти си моят пример", написа дизайнерката в социалната мрежа.

Преди 3 години Каканашева се включи за първи път в предаването, като участието й тогава бе паметно, тъй като тя реши да готви еленско месо в щраусови яйца, които отвори с помощта на бормашина.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Довечера аз ще бъда домакин в “Черешката на тортата”. Още на 13 се изнесох от нас и не можа да ме научиш да готвя. После на 19 заминах за Англия и пак не можа. На 21 ме грабна телевизията, а и вече бях “прекалено заета виждаш ли” да изкарвам пари и изграждам MEGZ. И пак не можа, мамо. Чак на 28 - 29 започнах да осъзнавам колко важно е да може да събереш семейството си на трапезата и започнах да се опитвам да стана като теб. Обичам те с цялото си сърце, мамо. Ти си моят пример ❤️?

Публикация, споделена от Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) на

Коментари

Задължително поле