Мегз: Румен Рончев е моето бъдеще

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, гостува в предаването "Папараци", където за първи път проговори за всички обвинения и за отношенията й с бизнесмена Румен Рончев.

Пред Венета Райкова, Мегз публично обяви, че с Румен все още са заедно и дори мечтаят да се оженят и да имат деца, когато той излезе от ареста. Решението й да гостува в предаването, било на двамата, за да може да изчистят имената си от всичко, изписано по техен адрес от медиите през последните месеци.

Дизайнерката обвини семейството и по-точно бившата съпруга на Румен в опити да го манипулира и настройва срещу нея. Именно това е била причината за странното и негативно поведение на собственикът на фирма за камиони към родната ни дизайнерка в съда.

Със сълзи на очи, тя призна, че са й били необходими няколко месеца да дойде на себе си - време, през което Мегз не се е хранила, не е излизала и е преживяла пълен емоционален срив. Тя дори разкри, че за близо 2 месеца е свалила 9 килограма от стрес и притеснение по половинката си, заключена зад решетките.

В момента Мегз ходи на свиждания, а Румен, а той й пише любовни писма от затвора. Въпреки всичко, дизайнерката вижда своето бъдеще в очите му и иска двамата да се оженят и да имат семейство.

Коментари

Задължително поле