Медведев: Русия още не е не задействала целия си арсенал в Укайна

Дмитрий Медведев

Русия все още не е използвала целия си военен арсенал по време на спецоперацията в Украйна, каза Дмитрий Медведев, зам-ръководител на Съвета за сигурност. „По причини, очевидни за всички разумни хора, Русия все още не е използвала целия си арсенал от възможни средства за поразяване. И не е поразила всички възможни вражески цели, разположени в населени места. И не само от присъщата ни човешка доброта. Всичко с времето си ", написа той в събота в своя канал в Telegram.

По време на специалната операция в Украйна Русия се опитва да спаси живота на цивилни, както и на своите военни, доколкото е възможно, добави още той.

"Русия извършва бойни действия, опитвайки се да спаси живота на нашите военни и цивилни, доколкото е възможно. Нашите врагове не броят живота на своите войници и цивилни. И това е нашата огромна морална разлика от тях", каза той. Според Медведев Русия оформя бъдещия равнопоставен световен ред, борейки се сама срещу Запада, защитавайки гражданите си и връщайки изконните си територии.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия