Медиите в Словения и Латвия убедени: Стоянович си тръгва от „Левски“

“Левски“ е на път да остане без треньор. Настоящият наставник Славиша Стоянович е считан за сигурен нов селекционер на Латвия, разкриха в родната му Словения. Според местното издание „Ekipa.svet24“ всичко между двете страни е договорено.

„Експертът от Любляна скоро ще се изпрати пред ново предизвикателство – се казва в материала. - Официално няма потвърждение, но това е въпрос на време. Ако не се стигне до голям обрат в последната минута, Славиша Стоянович би трябвало да напусне „Левски“.

А подобни са индикациите и от Латвия, където по темата говори Каспар Горкшс, президент на федерацията.

„Не мога да реша този проблем в днешния ден, както ми се иска – обясни доскорошният футболист, играл под ръководството на словенеца във ФК „Рига“. - Имаме конкретен кандидат, но не мога да разкрия името му, защото все още има действащ договор с клуба си. Той не е разтрогнал, затова ще трябва да изчакаме няколко дни.“

Освен треньор, "Левски" е близо до това да остане без Павел Колев, гласен за нов изпълнителен директор. Шефът на БФС все още не е дал окончателното си съгласие, въпреки че бе поканен от собственика Спас Русев.

Коментари

Задължително поле