Медитация и любовна симулация със Салма Хайек

Ще участва и в комиксова мегапродукция

“Блаженство” е продукт на стрийминг платформите

През септември мексиканската актриса навършва 55 години

Пищната мегазвезда Салма Хайек продължава да работи на пълни обороти в режим на пандемия и редува роли с горещи публикации в социалните мрежи, където е следена от близо 20 милиона човека.

Скоро трябва да излезе нова мегапродукция с нейно участие - “Вечните”. Филмът е част от портфолиото на вече могъщата компания за супергеройски комиксови истории “Марвел”.

Най-актуалното ново и вече готово заглавие със Салма е “Блаженство” - нестандартна любовна история, продукт на стрийминг платформа.

Филмът е с участието и на Оуен Уилсън, който играе Грег - наскоро разведен мъж, чиито живот бавно се разпада, когато среща мистериозната и омагьосваща Изабел, изиграна от Хайек. Тя живее на улицата и вярва, че замърсеният, счупен свят около тях не е истински. Тя е убедена, че те обитават грозна и жестока симулация в красив и мирен “истински” свят на блаженство. Първоначално скептичен, Грег в крайна сметка открива, че може да има известена истина в невероятните конспиративни твърдения на Изабел.

Актрисата обича да медитира на слънце

Извън киното тя редовно пуска лични снимки, които демонстрират нейната фантастична форма. През септември Хайек навършва 55 години. Преди дни пусна и специален поздрав за рождения ден на Куентин Тарантино, който е сценарист на един от първите филми, които я направиха звезда “От здрач до зори”.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино