Мелиса Макбрайд напуска „Живите мъртви“

Създателите на франчайза се надяват актрисата да се върне в ролята на Карол Пелетие

Тъжна новина за феновете на франчайза за зомбита „Живите мъртви“. Стана известно, че Мелиса Макбрайд отказва да се снима в спин-офа за Карол и Дарил. Проектът беше обявен през септември 2020 г. Според първоначалната концепция шоуто трябваше да разкаже за по-нататъшните приключения на героите на Макбрайд и Норман Рийдъс. Този дует спечели любовта на зрителите благодарение на своята екранна химия. Още повече, че в момента те са единствените, които се появяват във всичките единадесет сезона на The Walking Dead. Сега, след като Макбрайд си отиде, предстоящият спин-оф ще се фокусира единствено върху Дарил. Официалното изявление на AMC по въпроса гласи:

„Мелиса Макбрайд посвети живота си на един от най-интересните, автентични, човешки и популярни герои във вселената на „Живите мъртви“. За съжаление тя вече няма възможност да участва в предварително обявения спин-оф за Дарил Диксън и Карол Пелетие. Снимките трябва да се проведат в Европа това лято, а премиерата е догодина. Преместването в Европа се оказа невъзможно за Мелиса в момента. Знаем, че феновете ще бъдат разстроени от тази новина, но вселената на The Walking Dead продължава да расте и да се разширява. Наистина се надяваме да видим Карол отново в близко бъдеще."

Предстоящият спин-оф се създава от шоурунера на „Живите мъртви“ Анджела Канг и ръководителя на франчайза Скот Гимпъл. Що се отнася до други нови проекти във вселената на Walking Dead, спин-оф за Нигън (Джефри Дийн Морган) и Маги (Лорън Кохан) и история на антологията на „Живите мъртви“ също са в процес на разработка.

Мелиса Макбрайд е родена на 23 май 1965 г. в Лексингтън, САЩ. Тя има двама братя и една сестра. Въпреки професионалния си живот във филмовата индустрия, Макбрайд иска да стане моден дизайнер. След като завършва училище, момичето влиза в училището за моден дизайн, но по-късно решава да свърже живота си със света на киното.

Кариерата на Мелиса като актриса започва през 1991 г. Но тогава тя участва само в реклами, а по-късно става представител на известна автомобилна компания. Първият телевизионен дебют на актрисата е две години по-късно, когато тя се появява в един от епизодите на сериала "Матлок". Освен това Макбрайд е поканена да играе малки роли в сериалите "Profiler", "Cool Walker: Texas Justice" и "Dawson's Creek". От 2000 до 2010 г. работи като кастинг режисьор и избира актьори за малки филми и реклами.

Мелиса Макбрайд никога не е била омъжена и няма деца. Тя живее в собствена къща с три домашни любимци - 2 котки и куче, които преди това са собственост на друга актриса починалата през 2010 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали