Менда Стоянова: Политиката на ГЕРБ дава възможност за развитие на бизнеса

Политиката, която води правителството на ГЕРБ в последните години, е тази, която дава възможност за развитие на бизнеса. Политика на стабилност, на ниски, предвидими данъци, които нямаме намерение да увеличаваме, и резултатите от това са видими. Ние сме втори по ръст на Брутния вътрешен продукт в Европа, безработицата е вече под 7 процента, което е изключително ниско ниво, а за Пловдив и региона е под 3 процента. Това заяви Менда Стоянова, втора в листата на ПП ГЕРБ в града под тепетата на среща с работници в една от най-големите фирми за търговия с метали и производство на метални изделия у нас.

Пловдив е индустриалната столица на България и е пример за успешно управление, заяви Менда Стоянова, която бе председател на Комисията по бюджет и финанси в 41-вото и 43-тото Народно събрание. "Вече три мандата съм народен представител от Пловдив и ви уверявам, че моята задача е да помагам на града. Освен че е индустриалният център на България, се оказа, че Пловдив е и транспортната столица на страната, защото най-много транспортни фирми има тук. Смятам, че за да продължи развитието на града, е нужна подкрепа и от централната власт. Ако вие ни подкрепите, бъдете сигурни, че ние със всички сили и средства ще работим за развитието на града", категорична бе Менда Стоянова.

Кандидатът за народен представител Ясен Михайлов увери служителите, че вече е задействана процедурата за ремонт на пътя Пловдив-Асеновград. Предвижда се там да се изгради високоскоростен четирилентов път, който ще улесни изключително много трафика между двата града. Освен това е планирана и реконструкция на Околовръстното шосе. "Подкрепете ни, за да продължи успешното развитие на Пловдив", заяви Ясен Михайлов.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле