Мерилин Менсън рязал гениталиите на Есме Бианко

Брутално и жестоко

Звездата от „Игра на тронове“ заведе дело срещу музиканта

Британската актриса Есме Бианко, на 38 години, най-известна с ролята си на Рос в „Игра на тронове“, заведе дело срещу 52-годишния Мерилин Менсън, твърдейки, че я е изнасилил и е проявил агресия спрямо нея. Тя е 15-тата жена, която обвинява известния музикант в сексуално насилие.

Бианко твърди, че Менсън (с истинско име Брайън Уорнър) я е изнасилил през май 2011 г. В съдебните документи се споменава, че той "я е принудил да извършва сексуални действия под влияние на наркотици и със заплахата от сила". В делото се споменава също, че той я е насилвал сексуално, докато е била „в безсъзнание или в състояние, в което не е можела да даде съгласие за такъв акт“, пише Buzz Feed News.

Есме казва още, че по време на секс, без нейно съгласие, той я удря, хапе, бие и реже задните части, гърдите и гениталиите й. Според делото, злоупотребата е започнала през февруари 2009 г., когато Менсън закарва Бианко до Лос Анджелис, за да запише там музикален видеоклип, който така и не е издаден. При пристигането си установява, че „няма снимачен екип и се очаква тя да отседне в дома на г-н Уорнър, а не в хотела, който е бил резервиран преди това“.

По време на 4-дневните снимки, които Менсън заснема с камерата си, Бианко твърди, че през цялото време носи само бельо, не й е позволено да спи, давани са й наркотици и алкохол и никаква храна. По време на снимките, твърди тя, Менсън я бие и разтърсва с електричество, заплашва я с изнасилване, принуждава я да гледа „изключително насилствен филм, заради който изпада в несвяст“ и я принуждава да прави секс с друга жена пред камерата. „Може би най-страшното е, че г-н Уорнър заключва г-жа Бианко в спалнята, завързва я и я бие с камшик, който според него е бил използван от нацистите“, се казва още в делото.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес