Мила Йовович кара тежка бременност

Актрисата е наедряла с поне 30 кг

Звездата се оплаква от подути глезени

44-годишната Мила Йовович, която очаква третото си дете, написа пост в Instagram, който може да се определи като вик на душата. В него актрисата открито говори за здравословните проблеми, които чувства две седмици преди раждането. “Имам подути като на слон глезени, болки в гърба, болки в кръста, тичам до тоалетната на всеки 15 минути. И за сън - забравете за това! Ако и бебето ще е ревливо като по-голямата ни дъщеря, ние няма да затворим очите следващите няколко години!” - написа Мила.

За бременността си актриса заяви през август тази година, като малко преди това призна, че е преживяла аборт преди няколко години. Тогава Мила уточни, че процедурата трябвало да се направи поради медицински причини. Затова сега Йовович решила да забави оповестяването на бременността си. Поради възрастта си се страхувала да не загуби детето.

За щастие, доскоро бременността є била спокойна и, както Мила уточнява, до две седмици трябва да роди. Въпреки това, актрисата не крие факта, че в последно време се сблъсква с трудности, и предложи на абонатите си да споделят свои подобни истории. “Всяка жена в света, която има дете знае, че последният месец на бременността е най-тежък! Какви са вашите най-неприятни спомени преди раждането? Наистина имам нужда да чуя за опита на други майки!”, призова Мила.

Актрисата и съпругът й, режисьорът Пол Уилям Скот Андерсън, имат две деца - Евър на 11 и Дашиел, на 4. Сега те отново очакват момиченце.

Въпреки че не се чувства комфортно, звездата от “Заразно зло” Мила Йовович не се отказва от движенията. Наскоро фен профил на актрисата публикува снимки от разходката є в Ел Ей със съпруга є Пол Андерсън и голямата им дъщеря Евър. От кадрите се вижда как украинката, която някога бе сред най-високо платените модели в света, е с отекли крака и с поне 30 кг по-пищна фигура.

Коментари

Задължително поле