Мисис Баба с разбито от изневяра сърце

Дони Василева развива успешен бизнес с козметика.

Дони Василева - Чачова излови мъжа си в прелюбодеяние по телефонни чатове

Левентът Стойно, екскмет на Стрелча, ѝ кръшкал от години

 

“По-унизително не съм се чувствала никога в живота си”, споделя тя

Носителката на титлата “Мисис Баба” Дони Чачова се развежда със своя съпруг и екскмет на Стрелча Стойно Чачов. Тя е с разбито сърце, след като попадна случайно на негови чатове с други жени. Тя твърди, че през последните четири години Стойно е водил двойнствен живот на прелюбодеец.

Красавицата изля своят гняв в социалните мрежи и с тъга заяви, че новата година започва за нея с развод. Във фейсбук тя публикува чатовете на неверния си съпруг - оказва се с жени, които и Дони познава добре.
Двамата вдигнаха голяма сватба, на която присъстваха куп популярни личности. Явно радостното събитие остава само за историята.

Ето и изповедта на Дони Василева - екс Чачова:

“На някои хора не им върви в любовта и това е! Отново съм Василева. Да, точно така започва моята 2021 г. - с развод. По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла 4 години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му - Н. Ф.

Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т. н.

Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги тагна всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!

Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!

Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година и съм го споделяла с най-близките ми. Но нали знаете, че има Бог, който се грижи за всичко и когато упорито отказваме да приемем истината, точно той ни отваря широко очите. Така и стана. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа...

А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н. Ф. и още една жена Н. К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК! Следващите няколко дни аз гледах чатовете и знаех къде ходи и какво прави всяка минута, тъй като той информираше любовницата си и новите си завоевания подробно. Когато се уговориха с Н. Ф. и отидоха в Старосел на любовната си среща, аз стоях и гледах екрана и все още не исках да повярвам. Няма да ми стигне цял живот да асимилирам с какъв изпечен лъжец съм живяла. На никого не пожелавам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого!

На някои хора не им върви в любовта и това е!

Спирам дотук, защото се унизих достатъчно, а ще са ми нужни сили, за да осъзная и преживея случващото се.
Няма сила на земята, която да ми попречи да следвам мечтите си и да продължавам да развивам идеите си. Нали знаете, някои рушат, други градят. Аз ще продължа да градя себе си, ценностите си, бранда си, и моята мисия. Защото не е важно колко си красив отвън, ако не си красив отвътре! Започвам новата си година на чисто. Бог да е с мен!

И за да не бъда голословна, ще покажа само една много малка част от това, на което станах свидетел. Изводите ги оставям на вас.

Бъдете здрави и най-важното БУДНИ!!!

И ако не сте достатъчно дигитално грамотни, внимавайте къде си оставяте телефоните!

Тя пред “Труд”: Нещата ескалираха, излизат от контрол

“За съжаление нещата ескалираха и излизат от всякакъв контрол към днешна дата. Не желая да коментирам нищо повече, защото наистина ще стане много страшно. Предпочитам да мълча, за да запазя и малкото останало достойнство на този човек, ако изобщо има такова”. Това каза пред “Труд” Дони Василева по повод скандала.

През годините тя се е занимавала с различни дейности - била и дистрибутор на козметика, продавала е автомобили, работила е и като застрахователен агент, въртяла е и търговия с дрехи, а в началото е стопанисвала и детски парти клуб. В шоубизнеса я познават като автор на текстове на над 200 песни. Тя е измислила парчето на Софи Маринова, с което се появи на “Евровизия”, писала е и текстове за колежката ѝ Бони. Освен това имала и фирма, която се занимава с боклук. Купувала хартия и я изнасяла в Гърция, а обратно внасяла пластмасови отпадъци.

От близо две години Василева успешно развива своя собствена козметична линия за грижа за кожата на лицето. Dony Cosmetics залага на натурални съставки, а основен компонент на повечето кремове е розовото масло.

Той пред “Труд”: Искам първо да говоря с нея

“Това са лични неща и не бих искал да коментирам, преди да съм разговарял със съпругата си и да сме си изчистили взаимоотношенията. Тепърва ще разговарям със съпругата си. Готов съм по-нататък да коментирам, когато ще имам възможност да дам по-конкретни отговори”, това каза пред “Труд” Стойно Чачов.

Той е бивш кмет на град Стрелча, издигнат от АБВ. В края на 2019-а година, по време на втория му мандат, правомощията на Чачов са предсрочно прекратени с решение на Общинската избирателна комисия с мотива, че едновременно заема обществен пост и е собственик на търговското дружество “Българска асоциация по белот”.

През април 2020-а решението е окончателно потвърдено от Върховния административен съд, но Чачов успява да се завърне в общината като заместник-кмет.

В края на септември миналата година той отново се пробва да си върне поста градоначалник на частичните избори за кмет на община Стрелча, но губи още на първи тур от Георги Павлов, издигнат от инициативен комитет.

Пред “Труд” председателката на Общинския съвет на Стрелча Иванка Илиева заяви, че Чачов вече няма нищо общо с администрацията на града.

Дони Василева печели титлата през 2016 г.

Конкурсът стартира преди 10 години

Миналата година се явиха 300 кандидатки

Организатор на събитията “Мисис Баба” и световния конкурс “Mrs Classic Universe” и “Grandma Universe” са сдружение “Famous” и “Mrs. Universe” LTD, а продуцент за България е Меги Савова. Тя е позната като организатор на още редица конкурси. През годините е лицензиант на “Мисис Вселена”, “Мисис България”, “Мисис Дама на годината”, “Miss Summer International”, “Лейди България”, “Европейски форум на модата” и други
“Целта на този конкурс “Мисис Баба” е да даде пример за съвременна дама с внуци - красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и лично пространство”, обявяват организаторите.

У нас конкурсът се провежда за първи път през 2010 година. Първата победителка е Капка Амзина, а Дони Василева печели титлата през 2016 година.

На последния конкурс, проведен по традиция на Бабинден, (21 януари 2019 г.) Мисис Баба България стана Стефка Стаменова - от Пловдив на 50 години - радио и тв журналист, разказвач на истински истории, за което е наричана българската Шехерезада. Тя се пребори с конкуренция от близо 300 кандидатки за короната.
Участие в надпреварата Grandma Universe 2019 взеха представителки от 5 континента. Отново се наблюдаваше засилено присъствие на азиатки. Това не е случайно, тъй като няколко поредни години короната отива в Азия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения