Моника Белучи влезе в образа на вещица

Звездата е на снимачната площадка в Рим

В момента 56-годишната Моника Белучи се снима във филма "Вещицата идва през нощта 2" в Рим. Папараците се озоваха на снимачната площадка и заснеха звездата в образа на нейната героиня.

Във филма Белучи играе милата вещица Долорес, която посвещава живота си на децата. Гримът и подходящото облекло помогнаха на Моника да влезе в образа: звездата е със сива перука, исторически костюм и въоръжена с метла.

На Моника очевидно не й бе лесно да действа в този вид, тъй като в Италия сега е доста топло и слънчево, така че звездата често си правеше почивки и от време на време отиваше при гримьорите, за да оправят грима й .

Филмът е продължение на "Вещицата идва през нощта" на Микеле Соави, издаден през 2018 година. Белучи не участва в него. Сега колеги на Моника на снимачната площадка са италианските актьори Зоуи Масенти, Фабио Де Луиджи, Лучано Луиджи, Алесандро Абер и други.

Снимките стартираха на 1 март, но се очаква премиерата на филма да е по-късно тази година.

Докато Белучи продължава да радва феновете с нови филми, 16-годишната й дъщеря Дева от Винсент Касел, все още не е тръгнала по стъпките на родителите си, а започна кариерата си в света на модата. Съдейки по нейния успех, Дева се превръща в един от най-популярните модели в света.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино