Монтирали новите лампи на „Ечемишка“, докато старите падали

Снимка Цветан Томчев

„От август миналата година никой не е пипал по лампите, когато сложиха новите. От старите падаха, махахме ги да не пречат на движението, но нищо сериозно.“ Това разказа пред „Труд“ охранител на тунела „Ечемишка“.

На въпрос защо при монтажа на новите не са били отстранени старите лампи, той заяви: „Останах с впечатлението, че на работниците не им стигна времето. Дадоха им зор да пускат движението, за да започне по-бързо ремонтът на другата тръба.“

Днес по обяд демонтирането на лампите бе стигнало на около 500 м от края на тунела в посока Ботевград. Пред екип на „Труд“ работниците заявиха само, че имат план и „каквото трябва да бъде направено – ще бъде“.

В тунела личеше, че са отстранени определени части от металната конструкция. Вероятно са били махнати най-прогнилите елементи, за да се осигури безопасността.

В неделя лампа в тунела падна и уби жена.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. МОНТИРАЙТЕ ЛАМПИТЕ НА СТРАНИЧНИТЕ СТРАНИ.ТАКА И ДА ПАДНАТ НЯМА ДА НАРАНЯТ НИКОГО И ПО-ЛЕСНО СЕ ОБСЛУЖВАТ.ОСВЕТЕНОСТТА ЩЕ Е СЪЩАТА!!!!!!!!!!!!!!

  2. Това са фирмите на -п-а-р-ц-а-л-а- бойко, той като прибере 50% от парите, айдуците му като изръшкат също, като минат да вземат и за черната каса на свинефермата герб и то не остават кинти за качествени ремонти и строителство. Заради ненаситните -п-а-р-ц-а-л-и- от свинефермата герб мизеруват 80% от българите и мрат я от глад, я от некачествените ремонти и строежи на бойко -м-ъ-р-ш-а-т-а-.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.