БЕХ получи решението на ЕК за глобата от 77 млн. евро Вероятно дружествата ще го обжалват, като ще оспорят твърденията и размера на глобата

Соцвеличия питат: Срещу коя система се борим сега? Стотина важни мъже от преди 1989-а вдигнаха наздравици

Одобриха почивни дни на всички религиозни общности

Правителството отпусна близо 490 000 лева за мост в Елена

Тръмп обяви победа над „Ислямска държава“ в Сирия

Правителството отпусна над 10 млн. лева на общини в Пиринско

Прокуратурата е започнала досъдебно производство за смъртта на бебето, изхвърлено във водите на „Водното огледало“ в Кърджали

Прокуратурата поиска постоянен арест за Ценко Чоков

Орлин Павлов, Мариана Попова и Стефан Вълдобрев ще пеят на новогодишния концерт на София Именити творци и спортисти ще отправят видеопожелания към българите

ЕС забрани сламките и пластмасовите чаши Новите правила ще влязат в сила след 2 години

7 млн. лева даде правителството на област Монтана

Кметът на Павликени чете коледна приказка на децата от забавачка

Дядо Коледа раздаде подаръци на оперирани във ВМА деца

ЕК потвъди за хакерска атака срещу институции на евросъюза

Половин милиард евро за метро до „Левски“ и „Слатина“

Монтирали новите лампи на „Ечемишка“, докато старите падали

Снимка Цветан Томчев

„От август миналата година никой не е пипал по лампите, когато сложиха новите. От старите падаха, махахме ги да не пречат на движението, но нищо сериозно.“ Това разказа пред „Труд“ охранител на тунела „Ечемишка“.

На въпрос защо при монтажа на новите не са били отстранени старите лампи, той заяви: „Останах с впечатлението, че на работниците не им стигна времето. Дадоха им зор да пускат движението, за да започне по-бързо ремонтът на другата тръба.“

Днес по обяд демонтирането на лампите бе стигнало на около 500 м от края на тунела в посока Ботевград. Пред екип на „Труд“ работниците заявиха само, че имат план и „каквото трябва да бъде направено – ще бъде“.

В тунела личеше, че са отстранени определени части от металната конструкция. Вероятно са били махнати най-прогнилите елементи, за да се осигури безопасността.

В неделя лампа в тунела падна и уби жена.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. МОНТИРАЙТЕ ЛАМПИТЕ НА СТРАНИЧНИТЕ СТРАНИ.ТАКА И ДА ПАДНАТ НЯМА ДА НАРАНЯТ НИКОГО И ПО-ЛЕСНО СЕ ОБСЛУЖВАТ.ОСВЕТЕНОСТТА ЩЕ Е СЪЩАТА!!!!!!!!!!!!!!

  2. Това са фирмите на -п-а-р-ц-а-л-а- бойко, той като прибере 50% от парите, айдуците му като изръшкат също, като минат да вземат и за черната каса на свинефермата герб и то не остават кинти за качествени ремонти и строителство. Заради ненаситните -п-а-р-ц-а-л-и- от свинефермата герб мизеруват 80% от българите и мрат я от глад, я от некачествените ремонти и строежи на бойко -м-ъ-р-ш-а-т-а-.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.