Мормон милионер търси съпруга с обява върху билборд

Мормон милионер от щата Юта реши да открие любовта по много нетрадиционен начин, като публикува обява за съпруга върху билборди в щата, предават от Oddity Central.

Името на американския богаташ остава скрито, а от дамите, борещи се за сърцето му, се иска да се явят на прослушване, описано като "ексклузивно VIP събитие", на което ще се реши коя е щастливката.

До момента хиляди жени са се свързали с агенцията за запознанства, представляваща тайнствения милионер. Всички кандидатки са попълнили анкета, в която е трябвало да опишат телата си и да отговорят на множество въпроси, свързани с религията им.

Агентката Ерин Шуц, работеща с милионера, го описва като мъж между 30 и 45 години, който е изпробвал всички традиционни начини за запознанство и затова е рискувал с билборда.

Въпреки че датата, обявена за среща с мормона милионер бе на 7-ми щни, от агенцията приканват всички дами, неуспели да кандидатстват, да се включат, за евентуални бъдещи подобни кастинги.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Hi single friends! Interested in meeting an incredible Bachelor at our VIP event June 7th 2019? Visit our website here to apply! You just never know when or how you will meet your match! www.ldsmillionairematchmaker.com

Публикация, споделена от LDS Millionaire Matchmaker (@ldsmillionairematch) на

Коментари

Задължително поле