Мотористи се снимат да карат с 250 км/ч в насрещното

Клип с мотористи, които карат с 250 км/ч в насрещното платно по двулентов път, предизвика гняв и възмущение в социалните мрежи.

Мъжете с моторите са двама и карат по Подбалканския път София-Сливен с бясна скорост, включително и през населени места. Единият снима скоростомера си, а после обръща камерата към свой „колега”, който е вдигнал мотора на задна гума.

Във фейсбук се появиха коментари като: „Те са опасни не само за себе си, а и за всички, в това число и за нормалните мотористи.” „Рокерските клубове да протестират и срещу тези.” „Да ми се обадят, ще ги свържа с майстор на крайпътни паметници, ще ги направи като живи.”

Скандалният клип е бил пратен на полицията и единият от мотористите е открит от полицията, тъй като се вижда и номерът му. Не стана ясно обаче дали е наказан. Тъй като не е сниман с камера на КАТ за превишена скорост, той може да твърди, че кадрите са фалшиви.

Съвсем истински моторист на 44 години от врачанското село Софрониево загина в събота по обяд между селата Галиче и Търнава. Той карал мощно „Сузуки” с висока скорост и излетял в канавка от лявата страна на пътя.

Коментари

Задължително поле