Мтел става А1 (СНИМКИ)

Представиха ребрандирането на телекома

Мтел става А1. След 23 години на пазара и над 4,5 настоящи клиенти, първият GSM оператор в България предприема най-голямата промяна в своята история.

“Днес ставаме част от силна международна марка, каквато е А1. Тя носи нови стандарти за обслужване, единна корпоративна култура, повече знания и опит. Новият бранд е нашата цел да бъдем лидери”, заяви главният изпълнителен директор на Мтел Александър Димитров на представянето на ребрандирането на телекома в Sofia Event Center.

От компанията гарантират, че промяната на името няма да доведе до административни промени за клиентите. Няма да има и промени по отношение на телефонните номера и SIM картите в мрежата на телекома. Промяната ще позволи на компанията да гарантира по-високо качество на своята мрежа.

Ребрандирането на първия мобилен оператор у нас ще донесе нови привилегии за настоящите клиенти.

Всики абонат на мобилна услуга, който свали или използва приложението на телекома Моят А1 ще получи подарък от 10 000 MB мобилен трафик в рамките на един месец. Клиентите също ще могат да правят безплатен тест от един месец на всички нови услуги преди да решат дали да се възползват от тях, а до 31 май телекома предлага 50% отстъпка на избрани устройства.

Приобщаването на компанията към основния бранд на нейния собственик А1 Group, която е част от четвъртата най-голяма телекомуникационна група в света America Movil, ще даде възможност на А1 България да представи на своите клиенти и достъп до най-новите технологии и иновации в сектора.

Името е познато от австрийския телеком, а целта е да предложи разпознаваем бранд на всички пазари, на които присъства.

А1 Group е един от водещите телекомуникационни доставчици в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти и над 18 000 служители. Към момента компанията оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1 България), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Портфолиото на групата включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията.

Групата е със седалище във Виена и дава достъп до глобални решения на своите клиенти. A1 Group e европейската част на América Móvil, третият по големина доставчик на мобилни услуги в света. América Móvil предлага богато портфолио от телеком услуги, като обслужва близо 279 милиона абонати на мобилни услуги, 33,1 милиона клиенти на фиксирани услуги и 49,6 милиона клиенти на други услуги.

Коментари

Задължително поле