На 12 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за вторник, 12.11.2019

Румен Радев: Трябва да върнем младите хора на спортните площадки и да ги научим да бъдат отбор Държавният глава участва в церемонията по случай 100-годишнината на баскетбола в България

Забраняват риболова в част от язовирите

Столични квартали остават без вода във вторник заради ремонти

Бизнес имотите привлякоха инвестиции за 1 трлн. долара

Връщат иззетите оръжия на Национално дружество „Традиция”

Наемателите в София все по-често търсят лукс Ръст от 50% на сделките

Банки докладват оборота при онлайн търговия

Кога мога да прехвърля отпуската си за следващата година?

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 12 ноември 2019

Иде криза за инженери и лекари в следващите 10 г.

Боян Магдалинчев: Позицията на президента за избора на главен прокурор не е обсъждана официално във ВСС

Прокурори влязоха в болницата в Пазарджик заради ТЕЛК афера (обзор) По разпореждане на премиера Бойко Борисов директорът д-р Васил Вълчев е освободен

Крайната десница стана трета сила в Испания Социалистите спечелиха изборите, но с по-малко мандати

Мустафа Карадайъ от Света Петка: Властта служи на хората, затова ние казваме – Власт за хората!

„България има нужда от ДПС, защото всички ние сме ДПС. Ние сме и България. Само и единствено в ДПС мюсюлманинът Мустафа, заедно с християнина Йордан и всички религии и етноси можем да бъдем заедно.“ Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща във Велинградското село Света Петка.

На срещата бяха представени кандидатите за кметове на кметства, кандидатите за общински съветници и кандидата на ДПС за кмет на община Велинград Сергей Кичиков.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че само в ДПС всеки етнически български гражданин и всеки със своята религия може с достойнство да отстоява своята идентичност и заедно да градим бъдещето на децата и на нашата Родина. Затова от 1990г насам само ДПС е защитник на целостта на нашата страна. ДПС сме гарант за мира, стабилността и сигурността на нашата държава, добави той. Карадайъ каза, че ДПС докара демокрацията в България през 89-та година и от 30 години я отстоява.

Карадайъ каза, че някои хора смесват властта с държавата. Горският си мисли, че гората е негова, директорът на училището си мисли, че образованието и учителите са негови. Да не говоря и за други методи, които чрез репресия различни органи и институции се опитват със сила да печелят изборите, добави той. По време на демокрация властта идва от хората, а не се взима със сила. Ние всички знаем, че властта е на хората, а властовите позиции са само инструмент за реализиране на определени политики, но тези, които нямат програма, идея и политики за реализация, си мислят, че тази власт е тяхна. Властта служи за решаване на проблемите на хората, обясни лидерът на ДПС.

Председателят на ДПС каза, че нашият кмет на Света Петка е един достоен кмет, който познава нашите проблеми и знае технологията за тяхното решаване. Познавайки нашите проблеми в Света Петка, ние имаме доверие на него и можем да споделим всеки един наш проблем, поясни още лидерът. Той ще има вратата за решаване на тези проблеми и това е Сергей Кичиков – кметът на Велинград. Велинград има нужда от ДПС. Освен това Велинград има нужда и от общински съветници, за да вземат правилните решения в местния парламент, заключи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

На предизборната среща присъстваха още зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев, областният председател на ДПС Пазарджик Юмер Хамза и кандидатът за кмет на община Сърница Неби Бозов.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.