Пендаровски: Комисията за историческите въпроси между Северна Македония и България е в задънена улица

Висоцки – първият съветски мачо 39 години след смъртта на барда, той вече е безсмъртен

Слаба избирателна активност на парламентарните избори в Украйна

Първата победителка в “Гласът на България” Стелияна Христова и Християна Цветков пеят за търновци Концертът е в разгара на лятото

Два автомобила се сблъскаха край Търново

Хванаха двама българи крадци в Италия след преследване с хеликоптер

Бойко Борисов кръсти внуците си (СНИМКИ) Малките Бойко и Иван вече са християнчета, похвали се дядо им

Вечната история за принцеса Турандот и музиката на Пучини оживяха на Царевец

Пожар гори близо до Атина

С велосипед и четка шуменец подреди 32-ра излобжа

Идва времето на умните тоалетни Новости в банята: избор на музика и осветяване, самопочистване и смесители с гласови команди

Британският финансов министър ще подаде оставка ако Борис Джонсън стане премиер

Товарен автомобил със слама се запали и затвори за около час пътя за събора на Рожен

„Цар Лъв” пак ловува в кината Нова версия на анимационната класика

Рекорден трафик на „Капитан Андреево“, преминаването през границата отнема 2 часа

Мъжете съжаляват за пропуснат секс, жените – за случил се

Група американски учени от Калифорнийския университет доказаха, че мъжете съжаляват за пътите, когато не са спали с някоя жена, докато жените – за пътите, в които са си легнали с някой мъж.

В проучването са се включили колежани на различна възраст, на които е даден списък с хипотетични секс сценарии, които после са предизвикали съжаление/разкайване у тях.

Резултатите показват, че нито един мъж не е съжалил за сексуален контакт с жена, въпреки дадените 39 възможни сценарии. От жените, само 1 е отбелязала, че е съжалила за пропуснат такъв контакт, при наличието на 30 хипотетични опции.

Оказва се, че жените се разкайват най-много за първия си път, случил се с „неправилния“ човек; за еднократна/многократна изневяра на партньора и за сексуален контакт на много ранен етап.

Мъжете, от друга страна, съжаляват най-много затова, че не са разкрили симпатиите си към потенциална сексуална партньорка; че не са били достатъчно разкрепостени в по-ранна възраст, както и когато са били без партньорка.

В заключение, учените вярват, че тези различия се дължат на редица социални фактори, между които очакванията и стандартите на обществото за бройката сексуални партньори при двата пола и съответното влияние върху репутацията и социалните връзки в последствие.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.