Мъж изгоря при пожар в къщата си

Снимка: Таня Дачева

В Несебър пламна заведение, затворено от три месеца

69-годишният Райчо Райков изгорял при пожар в къщата си. Инцидентът станал с карнобатското село Сигмен. Пламъците лумнали от печка с дърва. От стихията изцяло изгоряла пристройка на къщата, в която живеел собственикът. Огънят е потушен от един пожарен автомобил и трима огнеборци. Трупът на човека бил открит при щателен оглед в светлата част на 19.11.т.г.

Тогава в една от стаите на изгорялата пристройка под отломките е намерен овъглен труп, за който е установено, че е на Райчо Райков. На същата дата, пожар лумнал в кафене, разположено на ул. „Михаил Дойчев“ в село Тънково, община Несебър. Изгоряло изцяло е сепаре в заведението и част от подпокривното простраство, опушени са барът и останалите четири сепарета. Обгоряла е алуминиева врата, водеща към магазин за хранителни стоки в същата постройка, в който са обгорели стелажи зад хладилна витрина.

Изгорял е касов апарат, клавиатура за компютър и част от стоката на стелажите в магазина. По данни на собственика на заведението – 49 годишен несебърлия, обектът не работи от три месеца. Нанесените от инцидента щети са в размер на около 5 000 лева. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България