Мъж ограби глухоняма бургазлийка, обещал и съвместен живот

Взел спестените 30 000 лв. на жената и я зарязал преди границата

Глухоняма бургазлийка стана жертва на измамник, с който се запознала в социалната мрежа. Двамата комуникирали от май месец тази година и се виждали само с помощта на уеб- камера. Между тях пламнала искра и започнали да кроят планове за общо бъдеще. Родителите на мъжа- пловдивчанинът Ерджан, на 30 години, живеели в Турция. Затова той предложил да им отидат на гости и да си купят там апартамент. Бургазлийката повярвала на обещанията за любов и съвместен живот и изтеглила 15 000 лева от банката. Други имала спестени в дома си- от пенсиите от ТЕЛК и оставени в наследство от починалите и родители.

Преди няколко дни, Ерджан, заедно с двете си деца, дошъл в дома и в жк "Меден рудник". Тя вчела парите и тръгнали за Турция с неговия автомобил- "Ауди А 4".

Преди да стигнат границата, в село Крушевец, Ерджан спрял и помолил 25 годишната жена да му купи цигари. Тя слязла, а той отпрашил с парите и към Малко Търново. Напразно тя тичала след колата. после подала жалба в МВР.

Ерджан е бил обявен за международно издирване. Задържан е при завръщането си в България, на граничния пункт в Малко Търново. В момента е в РУП в Созопол. Направил е пълни самопризнания, казаха от полицията. Освен сумата от 30 000 лв., той откраднал от бургазлийката и три мобилни телефона на обща стойност близо 3 бона.

Коментари

Задължително поле