Мъж пусна "бомба", че го пребили заради кредит и изчезна зад граница

Снимка: Архив

От фирмата отричат да са пращали наказателна бригада и да са били длъжника и бременната му съпруга

33-годишен мъж се оплакал, че е пребит от наказателен отряд на фирма за бързи кредити. Той е от руенското село Вресово. Казал пред свои близки, че взел 200 лева кредит, но се забавил да ги върне и тогава попаднал под ударите на наказателната бригада. Яки мъже дошли от Бургас в селото и му теглили здрав бой, ударили дори и бременната му съпруга.

След като слухът за боя се разнесе и бе публикуван в електронна медия, служители от Районно управление – Руен се самосезирали и извършили щателна проверка. Констатирано било, че до момента в Районното управление или в кое да е друго структурно звено на МВР не е получена жалба от 33-годишния мъж, съобщиха от полицията.

Подобна жалба не била постъпвала и при кмета на селото.

На всичко отгоре, той не бил открит на адреса си и се оказало, че рано сутринта в четвъртък заминал зад граница.

Мъжът въпреки неколкократните опити на служители от Районно управление – Руен не е открит на адреса си, нито в домовете на 12-те му братя и сестри, разположени на територията на няколко Районни управления. Открита е бременната му съпруга, която по категоричен начин отрича да е осъществяван побой над съпруга й или над нея самата, съобщиха от ОД на МВР.

Полицаите са се свързани и с посочената от вресовчанина фирма за за бързи кредити, откъдето отрекли да има такъв случай и е констатирано, че същият не е посещавал с. Вресово в последните дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България