Над 400 000 лева спечелиха участниците в игрите на СПОРТ ТОТО в неделя

Игрите на СПОРТ ТОТО по традиция са изключително щедри. Вече 62 години от тотализатора дават шансове за печалби, които променят живота на късметлиите. В неделния 82-и тираж хиляди участници станаха по-богати от игрите на тотото.

Най-големият неделен късметлия е от София. Той успя да грабне наградния фонд във Втори тото шанс на „6 от 42“ – „Пари плюс“. Столичанинът позна пет от шестте числа в редовното теглене на играта, както и допълнителното число за „Пари плюс“. По този начин късметлията спечели общо 45 000 лева.

В последно време „ТОТО ДЖОКЕР“ се утвърди като една от игрите, които най-често раздават печалби. 82-ият тираж даде поредното доказателство за това. Един късметлия успя да прибере страхотната сума от 34 294 лева. Струва си да отбележим, че „ТОТО ДЖОКЕР“ предлага подобни печалби срещу минимален залог от едва 20 стотинки.

След тиража в неделя „5 от 35“ за пореден път показа защо е определяна от тото запалянковците като „най-щедрата тото игра“. Над 11 хиляди късметлии прибраха печалби от двете тегления на играта. По един участник както в първо, така и във второ теглене успяха да познаят печелившата комбинациия. Двамата ще приберат по 23 141 лева. А неделните участници в “5 от 35” спечелиха общо 180 000 лева.

В „6 от 49“ пък шестима участници познаха пет от шестте печеливши числа и останаха на косъм от многомилионния джакпот. За четвъртък се очаква той да достигне 3 650 000 лева. Общата сума на джакпотите в игрите е 7 335 000 лева. Освен в „6 от 49“ кандидат-милионерите могат да опитат шанса си и в „Тото 2 – Зодиак“, където ги очакват до 3 000 000 лева.

От тотото съветват всички почитатели на числовите игри да представят картите си за лоялност, когато правят своите залози. По този начин те трупат точки в актива си и имат шанс да грабнат една от невероятните бонус печалби без допълнителен залог.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото