Наивници под път и над път

Лечебната вода от извора във Върбица е общодостъпна и всеки може безплатно да си налива от нея, категорични са от общината.

„Жива“ вода на промоция по 22 лева литъра се продава в интернет.

Най-изгодно е да си вземете два литра за 26 лева, пише в обявата. Какво лекува водата? Всичко, но най-вече оправя зрението. Оправя и други неща, като например портфейлите на шарлатаните, които я пълнят от безплатен извор в Шуменско.

„За къде е влакът?“, пита жена в метрото, сякаш не е видяла надписа на табелата. Никой не се сеща да пита откъде е водата, или като как да даде 10 000 лева на „ало“ измамници. Не разсъждава, не чете, не дискутира – плаща и толкова. А после се оплаква.

Българинът търси врачки и баячки, вместо да отиде на лекар.  И се примирява, че го мамят – от производители и калпави политици, до всякакви други търговци на надежда и спекуланти с хорската наивност.

Та, какво лекуваше водата? И за къде беше влакът?

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Ами нормално при положение, че същите вие журналистите и подобните ви драскачи от Труд и други псевдо вестници пускате статий като : Кой научен закон ръководи вашата зодия? До тогава ще има и наивници. Но тук говориме за професионализъм, морал и почтенност от страна на медийте, а долколкото знам при г-н Блъсков са най-големите продажници и изпадняци. Съжалявам. Факт.

  2. Петрова, като не ти харесват Блъсков и вестника му, чий го дириш тук постоянно?

  3. Що бе на тебе да не ти харесва, grindan ? А не са ли наивници всички които избраха БХ за трети мандат, или пък останалите които вярват че Нинова и БСП са алтернатива , и че в България нещо е наред освен престъпността и корупцията ? Наивници колко щеш ….

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.