Най-разхвърляните зодии 

Според много хора редът е половината от живота. Но не всички споделят това мнение. Съществуват голям брой хора, чиято природа е да бъдат разхвърляни. Те имат навика да трупат и събират вещи, прахът по мебелите им е нещо обичайно, а чиниите се мият, чак когато свършат чистите. Докато едни чистят и подреждат ежедневно и с часове, следните 3 зодиакални знака предпочитат да си почиват.

 

1. Овен 

На Овните им е под нивото да се занимават с пране или миене на чинии. Те са пълни с твърде много енергия, която не им позволява да използват безценното си време в чистене и подреждане. Рогатите създания живеят за момента. За тях са характерни спонтанните пътувания, обикалянето по ресторанти и дългите разходки с приятели. Овенът не може да обръща внимание на такива банални дейности като гладене, сортиране или забърсване на прах.

2. Стрелец

Стрелецът винаги има ясни цели, които трябва да преследва и не може да си позволи да отделя време за разтребване. Въпреки че държи на реда, светският живот за него е по-важен. Винаги ще избере разходката в парка и горските приключения пред парцала и прахосмукачката. Стрелците се чувстват навсякъде у дома си и са особено небрежни в битово отношение.

 

3. Близнаци 

Екстровертните Близнаци, подобно на Стрелците, винаги пътуват на някъде. Няма кога да чистят и разтребват. Те обичат уютната обстановка, но ако може някой друг да им я осигури. В случай, че могат да си позволят чистачка или домашната помощница, със сигурност ще се възползват. Близнаците няма да се ангажират с нищо от домакинската работа, тъй като са твърде нервни и неспокойни. За тях е немислимо да се случи нещо вълнуващо и интересно, докато те чистят и подреждат, а те да го пропуснат.  

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп