Наказват мъжете във „Фермата“

Самоунищожението, което жените във „Фермата“ си причиняват, изпращайки се всяка седмица на дуели и елиминирайки се една друга, доведе до драстични мерки от страна на екипа на риалитито. Тъй като дамското присъствие в стопанството сериозно намаля, водещият Андрей изненада неприятно мъжете с новината, че тази седмица битката за оставане в шоуто задължително ще бъде между двама от тях. Наказателната санкция се налага, за да може да има полов баланс между играчите в шоуто.

След проведената битка за имунитет, която беше само между мъжете, Нури успя да си спечели спасяване от ратайство и възможността, ако бъде избран за втори дуелист, поне да може да нарежда точките за битките.

Победата на помака пообърка малко първоначалните планове на фермера на седмицата Александър, който обяви, че е обмислял опцията да изпрати за ратай именно Нури. Тъй като обаче вече няма да има тази възможност, той посочи емигрантите Симеон и Калоян да се грижат за обора и за селскостопанските животни.

Още с обявяването на имената на новите ратаи, започнаха и спекулациите между останалите мъже кой от тях най-вероятно ще бъде избран за дуелист и кой ще бъде неговият избор за втори в битката за оставане в шоуто. Симеон предположи, че именно той ще се състезава в поредния дуел на арената.

Тъй като тази седмица ратаите ще са мъже, те имат право да се избират един друг и за опоненти в следващата битка. Затова и мнозина предположиха, че тандемът Симеон-Калоян не само ще бъде заедно в обора, но и ще се изправят един срещу друг на арената на „Фермата“ в неделя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл