Таксиметров шофьор заклан и хвърлен в храсти

Снимка: МВР - Разград/Архив

Издирват клиента, наел таксито от Разград до село Дянково

63-годишен таксиметров шофьор е бил заклан и трупът му хвърлян в храсти край пътя между Разград и село Дянково. Тялото е било намерено след подаден сигнал към 21,40 часа в сряда, че край пътя има изоставен таксиметров автомобил „Дачия Логан”, който вероятно е катастрофирал.

При идването на катаджиите не били намерени следи от пътен инцидент, но имало пръски кръв. Пожарникари открили тялото на зверски заклания водач. Той бил захвърлен в храстите близо до автомобила, а гърлото му било прерязано буквално от ухо до ухо. Имало и две прободни рани на врата.

Полицията издирва клиента, който се качил в таксито на убития на пиацата до автогарата. Мъжът поискал да го откарат до село Дянково, но по средата на пътя убил шофьора. Няма данни да е извършен грабеж и причините за жестокото убийство тепърва ще се установяват. Има версия, че убиецът е бил дрогиран.

По неофициална информация, след клането той се е качил на преминаваща кола, която го върнала в Разград. Обяснил, че е катастрофирал, но нямал травми.

Разпитват се всички таксиметрови шофьори, които са били в района същата вечер. Установен е и водачът на автомобила, който е взел от пътя вероятния убиец.

Коментари

Задължително поле