Нанков: На опонентите ни от Промяната ще кажа - по-полека, че ставате за смях

Опонентите ни от Промяната много обичат да се хвалят с една инвестиция край Ловеч - заводът за  електромобили. Както всичко друго при тези шмекери обаче, и тук совите не са това, което са. 

Когато се прави подобна инвестиция, тя задължително е обвързана със съпътстващата инфраструктура. Когато се е планирало местоположението на завода по време на управлението на ГЕРБ, инвеститорите са видели подредена държава с предвидима и устойчива бизнес среда. 

По нашия график до Ловеч вече трябваше да е готова магистрала “Хемус”. Едва ли инвеститорите са могли да допуснат, че Промяната като дойде ще спре изграждането на тази ключова за бизнеса им инфраструктура. И не само. Цялата държава се люшка от криза в криза! Но пък Промяната гордо се кичи със завода - сякаш Кирил Петков лично ще извозва с лодка по река Осъм бъдещите електромобили. Например! 

Така че, на опонентите ни от Промяната ще кажа - по-полека, че ставате за смях. Да, заводът е важен за Ловеч - показва го и бързата реакция на местната власт, която съдейства за издаването на разрешителните. Но докато дойде време да се гърми шампанското, има много работа. А вече за всички е ясно, че за работа управленски капацитет имаме само ние от ГЕРБ-СДС! 

Затова - гласувайте с номер 24 на 2 октомври! Защото сме #ПоСилниОтХаоса!

https://www.facebook.com/nicknankov/videos/452854673544757
Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика