Нападнаха Ева Лонгория заради смъртта на бившия ѝ

След тъжната новина за смъртта на актьора Тайлър Кристофър феновете очакваха реакцията на бившата му съпруга Ева Лонгория. Вместо посвещение към Кристофър обаче, актрисата сподели в социалните мрежи успеха, който постигна в списание „TIME“, за което беше критикувана от фенове. „Благодаря на TIME, че ме включи сред другите латино лидери и визионери. Постоянно съм вдъхновена и мотивирана да продължа да работя“, написа с гордост тя.

Повечето обаче се ядосаха от факта, че тя не спомена бившия си мъж. „А какво ще кажете за Тайлър?“, „Странно е, че не написахте нищо, а той беше прекрасен мъж“, „Поне трябва да напишете нещо за бившия си“, критикуваха Ева, а други се изказаха в нейна защита. „Ева и Тайлър не бяха в най-добри отношения, така че може би тя иска да запази чувствата за себе си“, пишат те, а останалите похвалиха успеха й и я поздравиха.

По-рано чуждестранни медии съобщиха, че Ева е много притеснена за здравословното му състояние, а източник, близък до актрисата, каза, че тя иска да финансира рехабилитацията му, след като вече не може да го разпознае поради пристрастеността му към алкохола.

Припомняме, че на 50-годишна възраст почина актьорът Тайлър Кристофър. Тъжната вест сподели колегата му Морис Бенар в профила си в Instagram, като разкри, че Кристофър е починал от инфаркт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица