НАП продава 13 бунгала край морето

Продаваните от НАП бунгала се състоят от две стаи, сервизно помещение и малък кухненски бокс.

Къмпингът е в област Варна

На търг са обявени офиси, търговски обекти и апартаменти в страната

Къмпинг с 13 бунгала на първа линия на Черно море продава НАП. Началната цена на търга е намалена на 607,5 хил. лв. след като при първия опит за продажба не се намери купувач. В първия търг беше поискана цена от 810 хил. лв., но сега тя е намалена с 25%.

Имотът се намира в местността „Лонгоз” край град Бяла във Варненска област. Намира се близо до обособена туристическа зона „Луна бей”, няколко вилни селища, туристически атракции (аквапарк). В къмпинга има 13 бунгала, поставени върху циментова основа. Те са стари, но добре поддържани. Състоят се от две стаи, сервизно помещение и кухненски бокс. Общата площ на имота е 5870 кв.м, като може да се огледа от 22 до 26 юли.

От НАП продават и търговски обекти. Малко над 239 хил. лв. е началната цена за снек-бар с площ 1543кв.м на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” № 6 в гр. Банкя. Офиси в Габрово се продават с начална цена 320 хил. лв. Те заемат целия втори етаж от 6-етажна сграда. Продават се фоайе, сервизно помещение, 12 стаи, коридор и два отделни санитарни възела. Площта на целия етаж е 464,25 кв.м. Част от помещенията са отдадени под наем. Сградата е в централната част на Габрово, на много комуникативно място, в близост до автогара, паркинг, спирки на градския транспорт, търговски, жилищни, административни и производствени обекти.

От НАП продават и апартаменти край морето. Например продава се тухлен апартамент в курортен комплекс „Слънчев бряг - запад” от 54 кв.м с начална цена 44 250 лв. Във Варна на уч. „Константин Павлов” №8 е пуснато за продажба таванско ателие от 84 кв.м с начална цена 75 120 лв. То се състои от две стаи, дневна-кухня, баня и коридор.

Коментари

Задължително поле