Наслади се на модерния начин на пазаруване с Visa и Speed.bar на A to JazZ

Благодарение на Visa уникалният виртуален Speed.bar слага край на дългите опашки

Разбираш, че лятото е дошло, когато улиците се опразнят, а в парка не можеш да намериш свободна пейка. Студените и дъждовни дни са си отишли със скъсаните от календара месеци и четирите стени са ти вече тесни. Където и да погледнеш виждаш хора, жадни за летни емоции и разхлада. Лято и музика – двойка, стара колкото света. Това предстои.

Това лято за първи път посетителите на A to JazZ ще се запознаят с един алтернативен бар, който ще им даде повече време за музика и приятели. Иновативната платформата за бързо обслужване в рамките на няколко минути – Speed.bar стартира с подкрепата на Visa. От 7 до 9 юли в Южен парк 2 любителите на джаз музиката могат да използват виртуалния бар през браузъра на своя смартфон, за да си поръчат храна и напитки, без редене на опашка.

За да поръчаш през Speed.bar, се нуждаеш единствено от смартфон и дебитна или кредитна карта. Не е необходимо да носиш пари в брой или да се редиш на опашка. Разплащането се извършва онлайн сигурно и бързо в реално време. Само няколко минути, след като направиш поръчката, получаваш известие с баркод на телефона си. С този баркод можеш да вземеш избраните храна и напитки в удобен за теб момент от двата Speed.Bar-а, специално изградени в зоната на фестивала.

Така ще се насладиш на музикалните изпълнения, без да чакаш реда си на опашката. Виртуалният бар ще ти спести и още време, тъй като данните за банковата карта се въвеждат еднократно. Разплащането през Speed.bar осигурява спокойствие и сигурност, тъй като не се налага да се разплащаш в брой, да чакаш ресто или да търсиш банкомат. А това означава само едно – повече време в приятната компания на близки и приятели, повече музика и приятни емоции. Това става възможно с подкрепата на водещата глобална система за разплащания – Visa. Иновациите са основен приоритет за компанията и тя работи уверено със свои партньори за развитието на бъдещето на търговията, така че да намери дигитални решения за реални проблеми на бизнеса и потребителите. Visa създава и подкрепя проекти за разработването на алтернативи на кешовите разплащания, които са модерни, удобни, бързи и безопасни.

Бира – комплимент от VISA!

Като комплимент от Visa всеки, който закупи 5 бири през Speed.bar получава една безплатно. За още по-голямо удобство виртуалният бар ще те уведоми, когато достигнеш необходимата бройка. На страницата в браузъра на телефона, с който е направена поръчката, ще се появи съобщение, че на Speed.Bar-a те очаква бирата, подарък от VISA. Разбира се, ти преценяваш кога да я вземеш, за да се насладиш максимално на музикалното изживяване, съчетано с разхлаждаща напитка.

Ежегодният джаз фестивал A to JazZ посреща световноизвестни музиканти и над 20 хиляди посетители в едно издание. Можеш да научиш повече за Speed.Bar на A to JazZ, осъществен с генералното спонсорство на VISA, на уеб страницата на фестивала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес