Националите: Слушаме Хубчев и бием в квалификациите

Националите на България Страхил Попов, Валентин Антов и Камен Хаджиев се обединиха около мнението, че ако те и съотборниците им слушат указанията на треньора Петър Хубчев, отборът ще стартира с победи европейски квалификации. Това стана малко след като "лъвовете" се събраха на лагер сбор за двубоите с Черна гора и Косово. „Трикольорите“ стартират кампанията с домакинство. В петък е мачът с черногорците, а три дни по-късно България гостува на Косово.

„Трябва да продължим с това, което направихме в Лигата на нациите – каза Попов. - Важно ще бъде кой ще е по-мотивиран. Това ще изиграе роля за крайното класиране“.

Дебютантът Антов призна, че е сбъднал мечтата си, след първата повиквателна за България.

„Уникално е – каза защитникът на ЦСКА. - Най-важното е да спазваме тактическите указания, да дадем всичко от себе си и каквото трябва ще се случи“.

Подобно мнение изрази и друг бранител – Камен Хаджиев.

„Очакваме да се представим на високо ниво, а това ще стане, като слушаме треньорското ръководство“, каза защитникът.

Съперникът Черна гора е с проблеми. Звездите в тима Стеван Йоветич и Стефан Савич са аут. Двамата не са възстановени от травми. Титулярният страж Даниел Петкович пък не е играл от месец октомври за френския "Лориен", състезаващ се в Лига 2.

"Свикнали сме с проблемите, но ще се справим“, каза стражът.

Снимка БФС

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ