На Хазал Кая й харесва да е майка

Хазал Кая

Актрисата свали килца благодарение на Бионсе

Филиз от "Нашата история" ще се снима във филм

Хазал Кая, която е в карантина със съпруга и сина си, даде онлайн интервю на известния турски водещ Ибрахим Селим. От близо седмица думите й се обсъждат в социалните мрежи, в турската преса и по телевизията, а самото интервю е качено и в YouTube.

Хазал Кая признава, че имала проблеми с теглото след появата на сина й Фикрет Али на бял свят. За да ги преодолее, много й помогнали думите на Бионсе след раждането на близнаците. Певицата казала: "Аз съм на 40 години, имам три деца. Докато мога да излизам на сцената и да пея, никой не трябва да се интересува от теглото ми." Именно тези думи помогнали на Хазал да придобие увереност и отначало се настроила да отслабне психологически, а физическата загуба на тегло било въпрос на малко време и силна воля.

] Актрисата със съпруга си Али Атай.
Актрисата със съпруга си Али Атай.

Хазал споделя, че няма нищо против да роди второ, дори и трето дете. Съпругът й също не бил против такава перспектива. Въпреки това, докато мисли за работа, актрисата продължава да настоява жените и мъжете в шоубизнеса да получават еднакво заплащане за една и съща работа.

Хазал Кая признава, че наистина й харесва да бъде майка, въпреки че феновете й с нетърпение очакват да се върне на екран, след като роди сина си. В последното си интервю актрисата обещава, че това ще се случи много скоро. Хазал отбелязва, че за нея е много важно пълното превъплъщение във всяка роля, затова внимателно обмисля всяко предложение. Според нея турската публика предпочита реалистични образи и проекти.

По отношение на звездния си статус Хазал отбеляза, че майка й винаги я „приземява в реалността“, не й позволява да се звездее и славата да я удари в главата. Актрисата потвърждава , че през лятото е трябвало да участва в игрален филм, но поради епидемията, снимките са отложени за неопределено време. Според турски медии в новия проект Хазал ще се изяви не само като водеща актриса, но и като един от авторите на сценария.

Хазал обаче все още не е обявила дали ще участва в нов сериал и дали е приела предложението да работи по проект за интернет платформата Netflix.

Коментари

Задължително поле