На Хазал Кая нямало да й пука, ако синът й е гей

Хазал Кая се готви за нова роля.

Ще се снима във филм през юли

Наскоро Хазал Кая даде кратко онлайн интервю, което бе широко обсъждано в социалните мрежи на Турция. Както призна актрисата, тя никога не си е правила пластични операции. Хазал имала само проблем със зъбите, който е оправила. Тя обаче не одобрява това, че турското общество изисква абсолютна естественост от актрисите и критикува естетическите намеси. Хазал признава, че ако в бъдеще има нужда от някакви разкрасителни процедури, ще ги направи, защото това е свързано с нейната работа. Говорейки за работа, Хазал уточни, че снимките на филма, в който ще играе е насрочен за юли.

На въпрос на журналиста кои са нейните любими актьори, Хазал Кая отговори, че има много любими, но има трима актьори, чиято работа винаги гледа с особено вълнение - това са Арас Булут Ийнемли, Чаатай Улусой и Къванч Татлъту. Що се отнася до героинята є Фериха от “Огледален свят”, оказа се, че Хазал отхвърлила предложението на продуцента Фатих Аксой да играе в третия сезон на сериала. Нещо повече, тя се страхувала от провал след огромния успех на “Забраненият плод”. Но продуцентът Фатих Аксой я убедил, че ще се справи с ролята, след което тя винаги се вслушва в неговото мнение.

Най-разгорещената дискусия предизвика отговорът на Хазал Кая на въпроса каква ще бъде реакцията є, ако разбере, че синът є се окаже с нетрадиционна сексуална ориентация. Хазал отговаря, че няма да има реакция, тъй като това не е нейна работа. Синът є има право на свой живот и тя няма право да се намесва в него, а само да бъде само негов спътник и опора. Ако той се нуждае от нейната помощ, ще му помогне и ще го подкрепи, защото много го обича. Всичко останало не я засяга.

Коментари

Задължително поле