На 83 Джейн Фонда мечтае за младок

Актрисата разкрива сексуалните си мераци

83-годишната Джейн Фонда винаги се е отличавала със своята откровеност в разговорите с репортери, независимо дали иде реч за гражданските й позиции или личен живот. В новото си интервю за "Harper's Bazaar" холивудската знаменитост  не направи изключение. В него звездата призна, че съжалява за липсата на интимни моменти в днешните й дни и дори споделя своите сексуални фантазии.

"Липсва ми интимност, но някак се примирявам с това. Не искам отново да имам връзка, сексуална връзка. Нямам такова желание. Мисля, че не съм способна на интимност. Не става въпрос за мъже, а за мен. Ако някой дойде и каже: "Хайде, Фонда, отдай ми се“, ще избягам от страх. Фантазирам ли? Да, и тук е моята фантазия. Искам да се срещна с някой професор или изследовател, за да мога да се тествам и да видя дали все още мога. Мисля, че може би и сега ще мога, но проблемът е, че искам по-млад мъж. Не е ли ужасно?  Иска ми се да имам по-млад мъж, но напразно", признава Джейн.

Актрисата обяснява и защо мисли така. "Много се радвам, че никога повече няма да ми се наложи да се събличам пред никого, дори на свещи. И ако трябва - искам да кажа, в моята фантазия - и ако мъжът е по-млад от мен,  би било още по-трудно. Напълно съм честна. Иска ми се да не беше истина, но...", отбеляза Фонда.

Актрисата говори и за брака си с медийния магнат Тед Търнър (те бяха женени от 1991 до 2001 г.). "Отчасти започвам връзка с мъж, защото чувствам, че той може да ме поведе по нов път. Привличат ме хора, които могат да ме научат на нещо и чийто живот е различен от моя, затова се отдавам на него. Преди всичко искам да му угаждам. Това е проблем. Когато се ожених за Тед ... Искам да кажа, да се ожениш за Тед е все едно да се ожениш за 15 души! Трябва да се научиш да му угаждаш, а аз се научих да го правя. Харесвах му, когато бях секси облечена и аз го правех. И т.н. Защо за  да бъдеш с Тед Търнър, трябва  да се потопиш в неговата реалност и да се поучиш от нея? И се радвам, че го направих", казва Джейн.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес