Неймар симулира и на карти

Бразилската звезда Неймар симулира не само на терена, но и извън него. Футболистът на ПСЖ бе критикуват за постоянното търкаляне по терените в Русия на приключилото световно първенство, като постоянно блъфираше, че е ритан грубо от противникови играчи. Симулациите му не бяха особено полезни на Бразилия и тимът отпадна на четвъртфиналите на Мондиал 2018.

Блъфовете на Неймар обаче проработиха на карти. Футболистът се включи в покер турнир в Сао Пауло. 26-годишният бразилец се състезава с още 287 участника, като се справи повече от добре. С добри познания и отлични блъфове футболистът завърши на шесто място в серията.

Нападателят все още се наслаждава на ваканцията си след края на мондиала в Русия. На световното той игра във всички 5 срещи като титуляр, отбеляза и два гола. Представянето му обаче ще се запомни с постоянните симулации, за които все още е осмиван.

Бразилецът обаче е пределно мотивиран да се върне със силни игри за клубния ПСЖ. През миналия първи за него сезон по френските терени Неймар вкара 28 гола в 30 мача. Нападателят пропусна втората половина на 2017/18 заради травма, която го извади от терените за 4 месеца.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена