Неподходящи жени за всеки знак

Овен

Не понася тарторки

Мъжът Овен е човек без предразсъдъци. Харесва всички жени, с изключение на два типа. Първият тип, който е абсолютно несъвместим с характера на рогатото, са тарторките. С властна дама любовта ще продължи до първата кавга. Овенът е свободолюбив звяр и не понася да му се вменяват задължения и да му се дава тон в живота. Другият тип са инетртните девойки от типа „умряла скумрия“. Подобна безжизнена, съзерцателна и студена мома може да докара Овена до две състояния: до крайна агресия или до самоубийство с цел раздяла. Неподходящи знаци са Овен, Риби и Телец.

Телец

Вятърничавите го стресират

Телецът ненавижда промените. Той мрази, когато трябва да се реагира бързо. Не одобрява неочакваните пътувания, изненадите, походните условия, дори не харесва романтиката на лагерния огън. Жени, които си падат по този вид живот, за него са натоварващи и неразбираеми. Освен това не си пада по безотговорни, вятърничави и развратни госпожици, които често дори не знаят какво искат. Дразнят го и онзи тип жени, които вечно търчят нанякъде, консумират на максимум и харчат като обезумели. Такъв човек трябва да пази дистанция от представителките на Водолей, Стрелец и Близнаци.

Близнак

Праволинейните не са за него

Той не харесва сухарки и праволинейни жени, които твърде стриктно се придържат към правилата. Близнакът има нужда от общителна, жизнена, емоционална и оптимистична партньорка. Обикновено най-сериозната му връзка започва с шегички, лек флирт и продължителна размяна на мисли и задявки. Жена, с която не може да се води интересен разговор, бързо му додява. Мъжът Близнак трябва да се пази от момичета без чувство за хумор. Любовта, казват, е сляпа. Ако се случи да се влюби в подобна жена, това ще го съсипе. Дева, Телец, Скорпион, Козирог или Риби са неподходящи за него.

Рак

Мрази кариеристки и мъжкарани

Ракът не обича ексцесиите и е леко старомоден в отношението си към жените. Мрази мъжкарани и грубиянки. Изпитва неприязън към грубостта, безразличието, театралниченето, изблиците на свръхемоционалност или прекомерната сдържаност. Не би започнал връзка с момиче, от което лъха хлад или, обратното, която е емоционален ураган. Мъжът Рак също така избягва прекалено решителните и амбициозни дами с кариера. Той е убеден, че една истинска жена трябва да поставя семейството на първо място. Поради тази причина Ракът не може да изгради щастливи отношения с егоистична и доминираща жена Овен.

Лъв

Той е слънце, търси си луната

Жена, която не ходи редовно на козметик, фризьор и маникюрист, не се облича елегантно, не се поддържа външно и не се държи достойно и възпитано, за Лъва е антижена. Той трябва да може да се гордее с половинката си. Нуждае се от впечатляваща, очарователна и шикозна спътница, за която всички да му завиждат. Но да не е твърде обаятелна! Все пак не е нужно да го засенчва. Идеалната половинка е достойна за възхищение и свети с отразената от него, Лъва, светлина. Нещо като Луната, но да е в перманентно пълнолуние. С жените Рак, Козирог и Дева това няма да му се получи.

Дева

Избягва истеричките

Мъжът Дева е много придирчив при избора на партньор. Той обича реда под всякаква форма, затова би се поинтересувал по-скоро от сериозна, възпитана и семейно ориентирана госпожица, отколкото от зрелищна красавица. Девата има нужда от жена, която също като него има нужда от стабилност, практичност, спокойствие и удобство. Жената на неговия кошмар е изненадваща, рязка, дръзка, непокорна, смела, силно емоционална и хаотична. По-добре е Овен, Стрелец и Водолей да не се опитват да покорят този човек: той няма да може да ги укроти или да се примири с неконтролираната им енергия.

Везни

Страни от мърли и депресантки

Всеки истински мъж Везни внимава да не се забърква с жени, които могат да разрушат вътрешната му хармония. Като всепризнат естет той търси дама с безупречен вид, която умее и желае да поддържа красотата си. Неговата половинка винаги трябва да е в добро настроение, да не е конфликтна, прекалено взискателна или мнителна. Може да се каже, че не понася два вида жени: мърлите и депресантките. Никога няма да свърже живота си с вечно оплакваща се, черногледа и безкрайно страдаща особа. Мъжът Везни не би могъл да издържи дълго в компанията на представителки на знаците Скорпион и Риби.

Скорпион

От добри момичета го втриса

Мъжът Скорпион обича тръпката. Той диша скандалите, копнее за трагедиите, за него трудностите са необходимото условие за една връзка. Ако попадне на сговорчиво, открито, мило и любящо момиче, ще издържи с него не повече от месец. За съжаление такова приятно същество не може да задържи интереса на Скорпиона, който си пада по трудните връзки. Нужна му е жена скандалджийка, която е готова за риск, промяна, бой, тежки пристъпи на ревност, жестоки скандали и бурни сдобрявания. Уравновесените Дева и Козирог и избягващите конфликти и скандали Везни и Близнаци бързо ще го отегчат.

Стрелец

Не ще обикновена булка

Тя трябва да е обаятелна, интересна и задълбочена. Да е загадка, забулена в тайни, недосегаема, но също и дръзка, смела и пряма. Да е най-добрата, най-красивата, най-харизматичната, най-мъдрата и най-очарователната. Със сигурност трябва да е и уникална в нещо. Как се съчетават тези качества, това Стрелецът не знае, а и не го интересува. Знае само, че скромните и обикновени момичета не са за него. Той трябва да се възхищава от жената, за да я приеме за партньор. Жените от Телец, Дева и Козирог никога не могат да удовлетворят вятърничавата природа на Стрелеца.

Козирог

Без авантюристки, моля

Козирогът е най-верният, строг и справедлив човек на света. Ето защо той търси жена, която да му е достоен партньор за впряга. Някоя, която хем ще изглежда хармонично до него, докато дърпат заедно ралото, хем ще може да разчита на нея. Която може да му даде стабилност и увереност в бъдещето. Лекомислените кокетки и несериозните мечтателки са подходящи за временни увлечения, но не и за постоянни партньорки. За Козирога е противопоказно да се обвързва с непредсказуеми авантюристки, от които може да се очаква какво ли не. Особено, ако са Близнаци, Лъв, Стрелец или Водолей.

Водолей

Душевадки и лепки, къш!

Не може да понася душевадки, лепки и сантиментални лигли. Жена, която непрекъснато изисква внимание, не му оставя лично пространство и безцеремонно нарушава личните му граници, няма място в дома и сърцето му. Не би понесъл някой непрекъснато да му се обажда, да го разпитва и да се опитва да контролира живота му. Дори когато обича, Водолеят никога няма да принадлежи напълно на никого. Чужда му е мисълта, че в една връзка е нужно да се правят компромиси и да се ограничава свободата на партньорите. Такъв мъж никога не може да вирее под един покрив с жени Рак, Дева или Риби.

Риби

Далеч от феминистки и кучки

Мъжът Риби е като застрашен вид, който се нуждае от специална защита. Първо на първо, адски е трудно да бъдеш хем толкова чувствителен и романтичен, хем толкова мъжествен. Затова в една жена той търси подкрепа, нежност, романтика и любов. Студените, безразлични и безпринципни кучки го ужасяват. Също така инстинктивно се пази от егоистките, феминистките и кариеристките. Причината е, че според най-дълбокото му вътрешно убеждение те на са истински жени, а роботи в женски тела. Следователно дами, родени под знаците Овен, Лъв, Водолей и Козирог, не са подходящи за мъжа Риби.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп