Нигерийката Annahstasia подгрява Lenny Kravitz в „Арена Армеец”

Песните на Annahstasia са със специфичното и разпознаваемо звучене.

Американската соул певица идва за първи път в България

Турнето представя единадесетия му студиен албум Raise Vibration

Изпълнителката наскоро издаде дебютния си албум и вече печели фенове по целия свят

Американската соул певица Annahstasia ще подгрее мегазвездата Lenny Kravitz на концерта му в София на 4 май в зала “Арена Армеец”.

Певицата с нигерийски произход и работи заедно с австралийския продуцент Jay Cooper, а продукциите им имат характерно хип-хоп и електронното звучене.

Дебютният миниалбум на певицата “Sacred Bull”, който излезе на наскоро, предизвика изключително голям интерес. Със специфичното си и разпознаваемо звучене, Annahstasia печели все повече фенове по целия свят.

Концертът на Lenny Kravitz в София е част от световното турне, с което представя единадесетия си студиен албум – Raise Vibration. Заедно с издаването му през септември 2018 г. Лени стартира световната си обиколка, която продължава и през тази година.

Той е определян като един от най-успешните музиканти на нашето време, на сцена е вече над 25 години. Вдъхновен от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години, музикантът, композитор и продуцент е носител на 4 поредни награди “Грами”и поставя рекорд за най-много спечелени награди в категория “Най-добро мъжко вокално рок изпълнение”.

Билетите за концерта му в София ще бъдат на цени от 60 до 140 лева.

Това е трета изява на американската звезда пред българска публика. За първи път той пя в София през 2007 година, а през 2012 г, изнесе запомнящ се концерт в “Арена Армеец”.

Лени е известен с това, че прави албумите си с минимална чужда намеса - той сам пише текстовете и музиката, аранжира и продуцира песните си. Освен че пее, свири на китара, барабани, хармоника, перкусии, клавирни инструменти и ситар (индийски струнен инструмент).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл