Ники Илиев и Башар Рахал влизат в „Пулсът на танца“

Ники Илиев и Башар Рахал са сред популярните имена в лентата.

Нов български филм тръгна премиерно по кината

Гала премиерата събра три салона зрители

Първият български филм, който разказва за живота на хората, посветили се на спортните танци - “Пулсът на танца” тръгна премиерно по кината в цялата страна. Това е филм с кауза, който цели да провокира интереса към този спорт и да разкрие какво означава да познаваш тялото си и да имаш контрол над него, разказват от екипа.

Режисьор е Георги Костов, който е и съсценарист, заедно с актьора Георг Киряков. Самият Георг от 5-годишен се занимава със спортни танци и повече от 15 години е свързан професионално с тях. Като дете и юноша участва в много национални и международни състезания и печели куп награди като представител на школа по спортни танци от родния си Бургас. Той е и в главната роля във филма.

Сара Дранкулова влиза в една от главната роля.

Гала премиера на лентата в София събра екипа и куп популярни гости в три кино салона, тъй като един се оказа недостатъчен, за да побере всички, нетърпеливи да са сред първите зрители.

В главните роли ще видим много от най-популярните имена на родната сцена в момента - Ники Илиев, Башар Рахал, Ивайло Захариев, Любомир Ковачев, Стан Яневски, Райна Караянчева, Сара Дранкулова, която е приятелка на Папи Ханс, чиято музика пък озвучава филма и придава един приятен музикален нюанс на фона на красивата танцова история. Историята във филма се завърта около 10-годишната Мартина (в ролята е Мартина Кондаклиева, неколкократен републикански шампион), която е състезателка по спортни танци, а амбициозната є майка, бивша танцьорка, прави и невъзможното, за да я превърне в шампион на България.

Трънливият път към победата отвежда момичето при Виктор - ексцентричен млад треньор, печелил вече шампионската титла, който преживява тежко раздялата с партньорката си. Двамата с Мартина успяват да си помогнат взаимно и да превъзмогнат проблемите. Във филма се вижда бляcъкът и кpacoтaта на танца, но също така и зaдкyлиcнитe игpи. Жypитo нa cпopтнитe тaнци имa cвoитe тъмни тaйни, къдeтo глacът нa пapитe щe oпpeдeли пoбeдитeля...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино