Николета Лозанова се завърна ударно

Плеймейтката Николета Лозанова се завърна ударно в социалните мрежи. Сексапилната моделка публикува няколко атрактивни и разголени фотоси, с които отново се върна на върха в „класацията“ за най-коментирани личности в онлайн пространството.

На една от тях Ни Ло позира гола до кръста с книгата „Кама Сутра“ в ръка, лапнала цигара, която да подчертае новите й силиконови устни. Друг кадър пък „хваща“ провокативната плеймейтка пред хладилника, докато пие неутолимо мляко без почти никакви дрехи. Снимките предизвикаха огромен интерес сред потребителите на социалните мрежи, дори и да са само „допълнения“ към разголената и провокативна фотоколекция на Лозанова.

16-1-1

Бившата телевизионна водеща от известно време беше решила да се „отдръпне“ от фейсбук и инстаграм и публикуваше значително по-малко фотоси, отколкото нейните хиляди последователи бяха свикнали да виждат преди това. От броени дни обаче Николета е твърдо решена отново да накара хората да говорят за нея и да натрупа още по-голяма популярност в социалните мрежи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица