На 24 март 2018 да почерпят

Конкурс излъчи най-надеждния пикап Потребителите заявяват своите впечатления

Автобус пламна в движение в Търново

Илон Мъск изтри страницата на SpaceX от фейсбук

Лъвовете паднаха с 0:1 от Босна и Херцеговина Дузпа и червен картон спънаха нашите

Путин обещал на Ципрас да говори с Ердоган за турските провокации в Егейско море

Германия ни предлага бойни машини Boxer Проектът на пехотата е за 1,2 млд. лв за 158 БТР-а

Турция преговаря със САЩ за закупуване на системи за противоракетна отбрана Анкара не се е отказала и от руските С-400

Ципрас против „опростена версия“ по спора за името на Македония

Създават социален фонд за неосигурени Три варианта за модел на управление на сектора ще бъдат предложени

Крадец задигна кола, докато собственичката я чисти от снега

Политически покер Европа-Турция във Варна Бойко Борисов: Отношенията са крайно влошени

Ангелкова: Повишаваме качеството на туризма и привличаме по-висок клас посетители

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 март 2018

Маестро Йордан Камджалов прави концерт в Катар

Николина Ангелкова: Един от приоритетите на ГЕРБ е да има чиста питейна вода и добра инфраструктура във всяко населено място

Снимки: ГЕРБ

В програмата на ГЕРБ има отделено място за всеки един сектор, засягащ икономическия живот на страната ни . Един от най-важните приоритети за нас  е да  има чиста питейна за хората във всяко едно населено място. Всички  знаем колко е важно хората от Средногорието  да имат чиста питейна вода и добра транспортна инфраструктура, защото по този начин се привличат инвестиции. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова по време на кръгла маса „Екология” в София област.

Като свой личен приоритет пред жителите на Пирдоп тя посочи изготвянето на проект за рехабилитацията на „Златишкия проход”, което е  важно не само  за региона, но и за цяла България.

“За създаването на работни места  е необходимо да привлечем инвеститори в малките населени места”, посочи Ангелкова.

По думите й, друг важен приоритет за ГЕРБ е образованието.  Водачът на листата на ГЕРБ-София област бе категорична, че има необходимост от пряка връзка между бизнеса и образованието. „Необходима е пряка връзка между бизнеса и учебните планове и програми, защото по този начин  инвеститорите, които работят в региона ще   имат достатъчно квалифицирани кадри” , посочи Ангелкова.

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-София Ивайло Петков и член на политическия кабинет на министъра на околната среда и водите Ивелина Василева в правителството на Бойко Борисов представи основни приоритети в програмата на ГЕРБ в сектор „Околна среда” . Петков  припомни, че по време на кабинета на Бойко Борисов са изпълнени мащабни инфраструктурни проекти, насочени към здравето на над 4 млн. граждани. По думите му, в резултат на усилията и работата на Министерство на околната и среда и водите са изградени 51 пречиствателни станции, а 12 са в процес на изпълнение. „Изградени са също 19 регионални депа за отпадъци, които обслужват населението на 75 общини”, посочи Петков. Той подчерта,че в правителството на Бойко Борисов в София област в сектор “Околна среда” са изпълнени  36 проекта на стойност близо 230 млн. лв. “Изградени са 3 пречиствателни станции за отпадъчни води в Костинброд, Етрополе и Пирдоп, изградени са 2 нови регионални депа в Ботевград и Костенец, с обслужвано население 133 хил. души”, допълни кандидатът за народен представител от ГЕРБ-София.

unnamed-1Пред жителите на Пирдоп Николина Ангелкова и Ивайло Петков поеха ангажимент при следващ управленски мандат на ГЕРБ да иницират дискусия и предложение за законодателна промяна  касаеща   глобите, които се събират от замърсителите в населените места, както и една част от приходите, които се реализарат да останат в самата община.

 

 

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.