Никол Станкулова се показа без грим, предизвика и Гери Малкоданска (СНИМКИ)

Снимка: Инстаграм

Синоптичката Никол Станкулова публикува свои снимки в Инстаграм, на които е без капка грим и отправи предизвикателство към своята колежка Гери Малкоданска и всички други в социалните мрежи, да качат свои селфита в напълно натурален вид - без грим или прически.

Тя е на мнение, че въпреки несъвършенствата, които човек може да има, няма по-красиво от естествената красота.

"Никой няма и един недостатък на снимките в мрежата. Дадох си сметка, че аз съм на 30 г., но има много млади момичета, които живеят в заблудата, че всички водят перфектен живот, изпълнен с щастие. Искам да предизвикам всички вас да си качим една истинска снимка, на която нямаме фон дьо тен, червило, прическа или не сме я минали предварително през филтър на телефона си, който да изглади всяка чертичка по лицето ни. Кадър, на който да се вижда, че всеки от нас има по една пъпчица някъде, по едно недостатъче... Аз например съм с малки зъби, но 30 години съм с тях, добре си ям и вършат чудесна работа. В началото не ги харесвах, но впоследствие се научих. В момента съм без прическа, да, изглеждам по-добре с такава, както и с очна линия и фон дьо тен... Но някъде между това изгубихме идентичността си, защото всяко едно от момичетата иска да бъде с визия, повтаряща друга. Всички решават проблемите си при пластичните хирурзи. Това не е тенденция, която ще доведе до нещо добро. Понякога всеки от нас изглежда добре на живо, понякога - никак даже", казва тя във видео, което качи в личния си Инстаграм акаунт.

Два часа по-късно, давайки пример на своите последователи, тя качи галерия от три изображения, на които позира без каквито и да било "подобрения", подчертавайки, че те не са минали през програми за обработка, а на тях тя няма и капка макиаж.

В посланието към фотографиите тя отправи лично предизвикателство към Гери Малкоданска да стори същото и скоро след това колежката й го направи.

"Всъщност, редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре. Е, разликата тази вечер е, че ви показвам една снимка, на която съм без грим и не съм добре. Първата от поредицата, когато г-н Лео все още е в корема ми. Ще ме познаете по абоката. И въпреки това ще ме познаете по нахилената физиономия. Това съм аз! На следващите снимки дори и да не изглеждам добре, съм добре. Да знаете. Красотата зависи от "огледалото", в което се гледаш. Пожелавам ви да се оглеждате в очи, които ви обичат и да сте добре. С или без грим, наистина няма никакво значение", гласи посланието към галерията, която сподели Малкоданска.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@nstankulova said so! ? #качиснимкабезгрим ! Всъщност редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре ? Е, разликата тази вечер е, че ви показвам една снимка, на която съм без грим и не съм добре. Първата от поредицата, когато г-н Лео все още е в корема ми. Ще ме познаете по абоката. И въпреки това ще ме познаете по нахилената физиономия. That’s me! ? На следващите снимки дори и да не изглеждам добре, съм добре. Да знаете ? Красотата зависи от “огледалото”, в което се гледаш. Пожелавам ви да се оглеждате в очи, които ви обичат и да сте добре. С или без грим, наистина няма никакво значение ❤️ А аз ще предизвикам @andrea_bandabanda, която съм сигурна, че освен, че ще качи снимка без грим, ще ме накара да съм още по-добре с някоя история ? Go go, girls ?

Публикация, споделена от Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) на

Коментари

Задължително поле