Нинова: Изтичането на данни показва системен проблем и некомпетентност

Кадър от БНТ

Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира пред БНТ, че не приема критики от Сергей Станишев, допълвайки че не иска "акъл от хора, които предизвикаха най-сериозното разцепление в партията с изключване на хора и отцепване на АБВ". Тя заяви още, че БСП е мобилизирана и готова за местните избори.

Корнелия Нинова определи партията като "мобилизирана" и "енергизирана". "Вече имаме номинации за кметове, листи за общински съветници в над 40 общини приключили. Готови сме за изборите наесен".

Лидерът на БСП каза по адрес на Сергей Станишев: "Не искам акъл от хора, които предизвикаха най-сериозното разцепление в партията с изключване на хора и отцепване на АБВ. Както и на такива, които отстъпиха от платформата на партията и въведоха плоския данък."

Номинациите за кметове на големите градове на БСП ще са в началото на септември.

БСП не подкрепя сделката за F-16 поради "финансово-икономически" и "военно-технически" причини.

Според Нинова изтичането на данни показва системен проблем и некомпетентност: "Кризата в НАП не е изненада. Преди нея беше Търговският регистър, агенция "Митници", ГРАО."

Темата за партийна субсидия тя определи като "принципна".

"Не заради единия лев, а заради това, че позволиха бизнес неконтролируемо да купува политици и тези политици да изпълняват поръчки", каза тя.

Коментари

Задължително поле