Нинова пое курс към еднолично управление на БСП

Преди началото на съботния пленум пред централата на „Позитано” 20 се появи бус с иронични послания към червената лидерка.

Лидерката не предложи ново Изпълнително бюро

Подкрепата на БСП е нежелана

Курс към еднолично управление на БСП пое лидерката на партията Корнелия Нинова, коментират дългогодишни членове на столетницата. Въпреки обещанието си на съботния пленум да бъде предложено ново Изпълнително бюро Нинова не пожелала да коментира темата, както и да предложи нов състав на бюрото. Обяснявала пред най-тесния кръг от приближени, че няма проблем бюрото в оставка да продължи работа.
Иначе, пленумът започна с провокация към лидерката, която въпреки съкрушителната загуба на БСП отказа да подаде оставка.

Преди началото на пленума пред централата на „Позитано”20 се появи бус с надпис СДС, от който звучаха песни от зората на демокрацията. Надписът върху буса гласеше „Корнелия, СДС е с теб до победата”.

Членове на Националния съвет обясниха, че гласуваната подкрепа за втори мандат на президентската двойка Румен Радев-Илияна Йотова е твърде закъсняла. А евентуална подкрепа за кабинет на „Има такъв народ” е повече от абсурдна. И не само заради това, че партията на Слави избута БСП на трето място, но и защото подкрепата на БСП е нежелана.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика