„Нисан Микра” се навря в пешеходния мост на Водната палата в Пловдив

Авторката на зрелищната каскада се оказа пияна и с 1,28 промила алкохол в кръвта

На две невероятно зрелищни каскади като в холивудски филм станаха свидетели пловдивчани в неделя сутринта в деня, в който се почитат жертвите на автомобилни катастрофи.

По чудо инцидентите в града под тепетата се разминаха само с двама ранени и материални щети по колите. Едната от тях бе „Нисан Микра”, като японският автомобил се бе наврял в подлеза на Водната палата край Панаирния мост над река Марица.

От Областна дирекция на МВР-Пловдив съобщиха, че сигналът за преобърналия се лек автомобил е подаден малко преди 5.20 часа в неделя, а пристигналите на мястото на инцидента служители на сектор „Пътна полиция” с дрегер са установили, че 27-годишната водачка зад волана от пловдивското село Строево е употребила 1,28 промила алкохол.

Пияната шофьорка е била сама в автомобила, който се бе обърнал по таван по стълбите на Водната палата след зрелищната катастрофа, и е откарана с линейка в болница със счупен нос и други наранявания по тялото, но без опасност за живота.

Втората атрактивна катастрофа без жертви в неделната нощ в Пловдив бе на булевард „Кукленско шосе”, където лек автомобил „БМВ” бе успял да разбие разделителната мантинела, да премине през насрещното платно и се забие в крайпътен електрически стълб.

Коментари

Задължително поле