Ноа Джупе спечели 600 000 долара за ролята си в „Отмяната“

Световните медии не спират да хвалят таланта на младия британец 

Според британските медии, Ноа Джупе произхожда от актьорско семейство – майка му Кейти Кавана участва в няколко британски сериала. Първоначално баща му също е актьор, но по-късно се посвещава на работата зад камерите. Джупе е само на 15 години, но вече има няколко успешни сериала и филма зад гърба си.

Започва актьорската си кариера на 10-годишна възраст и се появява в няколко сериала, а през 2017 г. се посвещава и на киното. Наред с други, той се появи и във филма Suburbicon, режисиран от Джордж Клуни и именно Клуни го препоръчва на Джон Кразински за филма "Нито звук". Той се появява на големия екран заедно с едни от най-известните холивудските звезди, а сега Ноа е на път да стане един от тях.

Освен актьорството, Джупе обича да играе хокей и след като завърши снимките на сериала „Отмяната“, призна, че иска да се върне у дома в Манчестър, за да възстанови баланса в живота си. "Обичам актьорството, но това може да ме изтощи много и ми трябва време само за мен. В Ню Йорк бях 8 месеца и имах малко време да се разхождам с приятели“, каза 15-годишният Ноа след снимките. Досега той вече е спечелил няколко номинации за ролите си и критиците му предричат ​​светло бъдеще.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес